NAZVALA JE MUŽA I PREKO TELEFONA, U POZADINI, ČULA NEŠTO SUROVO: Život joj od tad VIŠE NIJE ISTI!
Odnosi, Foto: Profimedia

jeo podgrejano

NAZVALA JE MUŽA I PREKO TELEFONA, U POZADINI, ČULA NEŠTO SUROVO: Život joj od tad VIŠE NIJE ISTI!

Njegova bivša žena uvek se mešala u njihov odnos i izmišljala izgovore da vidi svog bivšeg supruga. Isprva je mislila da zamišlja da oni imaju aferu, ali postala je sigurna u to kada ju je suprug slučajno nazvao te je ona u pozadini čula zvuk seksa.

Objavljeno:

Čula sam strastveno stenjanje žene kada sam nedavno nazvala muža na posao. Kada sam ga pitala o tome, rekao je kako je to sigurno bio zvuk s radija, ali činio mi se nervozan i čudan. Imam osećaj kao da je započeo aferu sa svojom bivšom ženom - napisala je jedna žena za The Sun.

U braku su već 12 godina, ali ovo je njemu drugi brak. Njegova bivša žena uvek se mešala u njihov odnos i izmišljala izgovore da vidi svog bivšeg supruga. Isprva je mislila da zamišlja da oni imaju aferu, ali postala je sigurna u to kada ju je suprug slučajno nazvao te je ona u pozadini čula zvuk seksa.

- Moj muž je došao kući 30 minuta kasnije, rekavši da je bio kasno na poslu kako bi sredio neke probleme. Otišao je pod tuš i ostavio mobilni sa strane, pa sam brzo pregledala njegove poruke. Videla sam poruke njegovoj bivšoj, u kojima joj je govorio da je još uvek voli. Kada je sišao, vikala sam da ode iz kuće, ali je odbio, govoreći: “To je moja kuća. Ne idem nikuda.” Sada je tako hladan prema meni. Preselila sam se u drugu sobu, ali on se ne trudi razgovarati. Ostavila bih ga, ali imam dve mačke koje obožavam i ne mogu ih ostaviti - nastavila je. - Možda postoji objašnjenje za ono što ste mislili da ste čuli, ali on vam ga očito ne želi reći. Pre nego što se ovo dogodilo, jeste li se dobro slagali? Jeste li uživali u kvalitetnom zajedničkom druženju? Jeste li imali dobar seksualni život? Možda će biti ljut što ste mu proveravali mobilni pa nemojte to spominjati, već mu objasnite da ne možete živeti ovako. To je jadno za vas oboje. Recite mu da ćete pronaći neko savetovanje koje će vam pomoći da odlučite kako ćete krenuti odavde i podstaknite ga da vam se pridruži - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.