MOJ SUPRUG JE SPAVAO SA LJUBAVNICOM, MLAĐOM I LEPŠOM, DOK JA NIŠTA NISAM ZNALA: A onda sam rešila JEDNO
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MOJ SUPRUG JE SPAVAO SA LJUBAVNICOM, MLAĐOM I LEPŠOM, DOK JA NIŠTA NISAM ZNALA: A onda sam rešila JEDNO

Oseća se poniženo i kao da joj je samopouzdanje slomljeno

Objavljeno:

Imam 30 godina i dvoje dece. Suprug i ja smo u braku šest godina, a pre toga smo bili zajedno nekoliko godina. Trenutno se osećam očajno jer sam otkrila da je imao aferu sa ženom koja ima 20 godina - napisala je jedna žena za Mirror.

Oseća se poniženo i kao da joj je samopoštovanje slomljeno. Njen suprug sada se odselio i živi s roditeljima, a s decom se viđa vikendom. Njegova majka ih uzima i ostavlja, tako da ga ne mora videti, što joj odgovara jer ne može podneti da mu trenutno bude blizu.

- Mislim da on želi vezu s ovom devojkom i da budem iskrena, mislim da mu ionako ne bih mogla oprostiti. Ne mogu verovati da nam je to učinio. Deca su totalno zbunjena i uznemirena, a čini se da njemu nije ni toliko žao. O čemu se tu radi? - pitala je stručnjakinju.

- Zvuči kao da je toliko zaokupljen ovom aferom da su sav razum i osetljivost nestali. Mislim da se oseća krivim, ali ne zna to pokazati. Nemojte se upoređivati ​​s drugom ženom, to nije dobro za vaše mentalno zdravlje i nema nikakve koristi. Usredsredite se na svoju decu i učinite njihov život što bolji u ovoj situaciji. I verujte da ćete to prebroditi uz podršku svojih prijatelja i voljenih - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.