KONAČNO MOŽE DA BUDE SVOJA: Udala se "žena mačka", nosi mačje uši u krevetu, njen muž ne može da odoli
Žena mačka sa suprugom, Foto: Printscreen/Facebook/Katt Lyons

viralna senzacija

KONAČNO MOŽE DA BUDE SVOJA: Udala se "žena mačka", nosi mačje uši u krevetu, njen muž ne može da odoli

Venčali su se u oktobru, a ceremonija je bila prilično nekonvencionalna

Objavljeno:

Ket Lajons, 33-godišnjakinja koja je postala viralna senzacija nakon što je priznala da se identifikuje kao mačka, udala se za svog partnera koji je 21 godinu stariji od nje, piše Dejli star.

Tvrdi da ju je identifikacija sa mačkom zapravo zbližila sa sadašnjim mužem. Naime, par u spavaćoj sobi eksperimentiše sa kostimima životinja i vole se bez obzira na podrugljive komentare koje dobijaju.

Venčali su se u oktobru, a ceremonija je bila prilično nekonvencionalna. Mlada je nosila mačje uši, a mladoženja kilt.

Eksperimentisanje u krevetu

"Nadam se da će moja priča ljudima dati samopouzdanje da nastave da budu ono što jesu, čak i ako to znači da se svakodnevno maskiraju u mačku. Takođe želim da podržim veze sa velikom razlikom u godinama, kao što je naša. Mi smo živi dokaz da postoji kraj iz bajke, čak i za jednu mačku “, rekla je Kat za Daili Star.

Svoju "mačju stranu" pokazala je svom suprugu Robu odmah na početku veze. Par je u spavaću sobu ugradio elemente BDSM-a, što Rob ranije nije probao, a sada mu se zaista sviđa.

"Eksperimentišemo u seksu. Oblačenje u životinjske kostime je nešto novo za mene i ono sa čime me je Ket upoznala. Bila sam spremna da probam nove stvari. Nije mi prijatno da budem dominantna, ali sam spremna da probam takođe malo“, priznao je.

U njihovoj vezi, Ket uglavnom preuzima submisivnu ulogu i Roba smatra svojim „gospodarom“, što joj predstavlja veliko zadovoljstvo.

"Volim da svaki dan nosim ogrlicu koja ga predstavlja. Njegovo vlasništvo", otkrila je ona.

Sada može biti ono što zaista jeste

Ket je počela da se identifikuje kao mačka u srednjoj školi, ali kaže da je oduvek sebe smatrala drugačijom. Počela je da nosi mačje uši još u pubertetu, nakon što ih je videla u animeu.

"Sa ušima, repom, kragnom i ostalim sam počeo tek kasnije. Maltretirali su me što nosim uši i što sam bio štreber, pa sam taj deo sebe malo sakrio. Kako sam odrastao morao sam da se pretvaram da sam normalan. a ne mačka, ali sad mogu da budem svoj i da se izrazim, da se penjem ako hoću da se popnem, da pijem iz činije ako hoću i da nosim ogrlicu i uši. Niko mi ne kaže da moram da budem normalan. mogu biti ono što zaista jesam“, zaključila je Ket.

(Espreso / Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.