9 GODINA JE TETKIN SVADBENI POKLON SKUPLJAO PRAŠINU: Kad su ga otvorili shvatili su da je to "KLJUČ"
Ilustracija, Foto: Profimedia

GENIJALNO

9 GODINA JE TETKIN SVADBENI POKLON SKUPLJAO PRAŠINU: Kad su ga otvorili shvatili su da je to "KLJUČ"

Tetke Alison im je još na venčanju dala stroga uputstva - da je ne otvaraju do prve veće svađe

Objavljeno: 19:21h

Keti i Brendon Gan iz Mičigena venčali su se u septembru 2007. godine i tog dana su od nevestine tetke dobili na poklon kovertu, koju im je tetka rekla da "čuva ključ za spas braka"

Tetke Alison im je još na venčanju dala stroga uputstva - da je ne otvaraju do prve veće svađe. I iako se par, kako kažu, posvađao bezbroj puta u poslednjih devet godina, tetkina koverta je donedavno ležala neotvorena i zaboravljena, a Keti je u Fejsbuk grupi "Love What Matters" objasnila:

- Setila sam se dana našeg venčanja. Razmišljala sam koje sve poklone smo dobili i koliko nam znače - napisala je i dodala da se top prilikom setila tetkinog poklona koji je kljupljao prašinu negde u kući.

Ona i njen suprug, kako je rekla, mislili su da se u koverti nalazi običan ključ koji je simbolično spasio brak. Međutim, nedavno je par konačno otvorio misteriozni poklon koji je sadržao dve poruke.

- Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje voliš. Tetka Alison - pisalo je na parčetu papira upućenom njoj, a savet za Brendona je bio sličan: "Brendone, idi po cveće i flašu vina. Tetka Alison."

Iako je ovaj poklon dugo ležao u tami, ispostavilo se da je stvarno u njemu ležao ključ za spas braka!

- Nekoliko godina koverta je stajala na polici skupljajući prašinu, ali nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju - kaže je Keti, koja je rekla da je shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije u koverat, već u nama samima.

(Espreso / Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.