TATIN PRIJATELJ JU JE VRBOVAO, A NIJE BILA NI SVESNA: Gledala ga je kao STRICA, a sanjim DOŽIVELA UŽAS (VIDEO)
Devojka koja je na TikToku podelila svoju priču, Foto: printscreen/tiktok.com/@lemonbomb99

podelila sa svetom svoju priču

TATIN PRIJATELJ JU JE VRBOVAO, A NIJE BILA NI SVESNA: Gledala ga je kao STRICA, a sanjim DOŽIVELA UŽAS (VIDEO)

Ona je ispričala kako je ranije dosta vremena provodila sa tatinim najboljim prijateljem. Ali otkad je ona otišla da živi s majkom, taj prijatelj i tata su se posvađali i razišli

Objavljeno: 19:09h

Svoje užasno iskustvo s bliskom osobom na koju je gledala kao strica jedna devojka je podelila na društvenim mrežama, verujući da o tome treba što više javno da se govori.

O teškoj temi zloupotrebe dece jedna korisnica TikToka je govorila iz dva ugla – stavila se u ulogu terapeutkinje koja postavlja pitanja i sebe koja daje odgovore, tj. postepeno se priseća šta joj se zapravo desilo.

Ona je ispričala kako je ranije dosta vremena provodila sa tatinim najboljim prijateljem. Ali otkad je ona otišla da živi s majkom, taj prijatelj i tata su se posvađali i razišli.

I kako „razgovor“ lagano teče, sve se više otkriva ko je taj čovek kog je devojka zvala stricem jer su bili bliski.

Na pitanje da li su se tata i taj prijatelj svađali dok je ona živela tu odgovor je bio – ne.

„Išli smo na branč nas troje skoro svakog drugog vikenda. Bio mi je drag jer mi je je udeljivao komplimente i stalno nešto poklanjao, poput odeće i šminke, faktički sve što bih poželela.“

A kako je odrastala, dešavalo se da je taj tatin prijatelj počeo samu da je vodi na branč – bez tate i drugog prijatelja koji je s njima ponekad išao.

„Kazali bi mnogi kad nas vide da sam mu nećaka, ali on me je predstavaljao kao prijateljicu, jednu od najboljih prijateljica.“

Takođe, priznala je da joj je bilo pomalo čudno što joj je uvek pozajmljivao novac ako bi joj trebao, te je za sebe smatrala da je loša i da manipuliše njim. Ali nastavila je da se viđa s njim.

Desilo se međutim da se jednom prilikom jako naljutio na nju jer nije posvetila pažnju njegovom prijatelju s kojim su se videli na piću.

„Terapeutkinja“ ju je onda u jednom trenutku pitala kako je moguće da je sebe gledala kao manipulatorku i koliko je realno da 16-godišnja devojka može da sredovečnom čoveku u četrdesetim godinama izvlači novac.

„Uvek je bio fin i pomagao mi je oko problema s momcima, mada mi je govorio i da raskinem s njima. Jednom sam zato i prestala da pričam s njim nakon što sam se odselila od tate – pisao mi je kako nije dobro da se kasno viđam s momcima“.

Ipak, šest meseci pre ove ispovesti on ju je ponovo kontaktirao iako ga je prethodno blokirala. Poslao joj fotografiju na kojoj ona sedi na kuhinjskom elementu u njegovoj kući i dodao kako misli na nju.

Tada je terapeutkinja zaključila kako je devojku taj čovek pripremao za nešto loše, tj. vrbovao je poklonima i pažnjom, spremao teren pokušavajući da ostvari svoje zadnje namere, ali ona nije želela da prihvati to. Ipak, potom je odlučila da objavi ovaj video kako bi upozorila druge, ranjive, koji često nisu svesni u kakvoj su opasnosti.

Nacionalna dečija linija NADEL – SOS broj za pomoć deci

0800-12-34-56, besplatan poziv; svakodnevno 24 sata

SOS broj za prijavu nasilja u školama

0800-200-201, besplatan poziv, radnim danima od 8:30 do 16:30h;

izvan tog vremena pozive registruje automatska telefonska sekretarica; na pozive odgovara stručno lice Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Nacionalna SOS linija za prevenciju suicida

011 7777-000, radi u okviru Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, Beograd

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja

0800-222-003, radi pod Centrom za zaštitu odajčadi, dece i omladine, Beograd

(Espreso / Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.