"VOLIM JE SVIM SRCEM, ALI..."! MAJKA SE POŽALILA NA ĆERKU: Kada čujete šta joj DETE radi, zaprepastićete se!
Ilustracija, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

"VOLIM JE SVIM SRCEM, ALI..."! MAJKA SE POŽALILA NA ĆERKU: Kada čujete šta joj DETE radi, zaprepastićete se!

Ona je istakla da je postala nemoćna i da ne zna kako da iskontroliše ponašanje svog deteta

Objavljeno:

Svaki roditelj se nada da će imati obar odnos sa svojom decom, ali kao što će vam reći većina majki i očeva, to nije uvek lako – posebno kada deca odrastaju i postaju nezavisnija.

Jedna mama je to naučila na teži način, nakon što je priznala da, iako voli svoju ćerku, zapravo je ne voli kao osobu, a čak je smatra i nasilnom.

Ona se požalila na Reditu i opisala da njena ćerka, tinejdžerka, nije najprijatnija osoba i da se ponaša okrutno i prema njoj, ali i prema braći i sestrama.

- Nemojte pogrešno da me shvatite, volim je svim srcem, ali nije baš simpatična. Ona je prilično zla prema meni, uvek deli neke podle i lukave komentare. Na primer ako ja baš istaknem da mi se sviđa nešto što sam obukla, ona kaže da je ružno. Veoma je zlobna prema svojoj mlađoj braći i sestrama i stalno ih maltretira – napisala je mama.

Pored toga, razočarana žena je istakla i da njena ćerka ima naviku da izaziva bes, a zatim da glumi žrtvu kada je kaznimo. Pored toga, redovno izvrće reči svoje majke i manipuliše njom.

Ipak, uprkos osećanjima, mama je istakla da čini sve što je u njenoj moći da i dalje bude dobar roditelj i kaže da je „uvek nežna i tu za nju bez obzira na sve“.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.