TUGA DO NEBA, RODITELJI NE ZNAJU KAKO DA SAOPŠTE DECI DA JE UČITELJICA TIJANA POGINULA: Brzo su se vezali za nju
Nastradala učiteljica Tijana B., Foto: Printscreen/Facebook/Tijana Bilić

tuga

TUGA DO NEBA, RODITELJI NE ZNAJU KAKO DA SAOPŠTE DECI DA JE UČITELJICA TIJANA POGINULA: Brzo su se vezali za nju

Od prerano stradale učiteljice Tijane B. danas će se oprostiti kolege, učenici i roditelji

Objavljeno:

Komemorativni skup posvećen tragično nastradaloj učiteljici Tijani B. (36), koja je u nedelju poginula u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, biće održan danas u 17 časova u prostorijama Osnovne škole „Ivo Lola Ribar” u Novom Sadu.

Učiteljica koju je usmrtio bahati vozač, bila je vredna i omiljena u kolektivu, a deca su je obožavala. U školi muk. I dalje ne mogu da veruju da su ostali bez omiljene koleginice. Svi su potreseni tragedijom. Kažu, bila je srdačna, brižna i vesela osoba, prenosi Dnevnik.

- Počivaj u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju - piše na sajtu škole.

Od prerano stradale učiteljice Tijane B. danas će se oprostiti kolege, učenici i roditelji, a na večni počinak će biti ispraćena sutra na Gradskom groblju u 11.15 časova.

Tijana B. počela je da radi u Osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar” prvo kao učiteljica u produženom boravku, a potom, pre nekih šest, sedam godina, dobila je odeljenje u razrednoj nastavi. Ove jeseni je primila đake prvake, koji su samo posle dva meseca ostali bez svoje učiteljice za koju su se brzo vezali.

- Još uvek smo u šoku. Ne znamo kako deci da saopštimo da su ostali bez svoje učiteljice. Iako su u školske klupe seli pre samo dva meseca, brzo su se vezali za učiteljicu Tijanu jer je bila tako blaga, dobra i nasmejana. Ohrabrivala ih je sa puno ljubavi i trudila se da što lakše savladaju gradivo - kaže jedan od roditelja.

Da su prerano stradalu učiteljicu voleli njeni đaci pokazuju i brojni komentari koje roditelji ostavljaju na društvenim mrežama.

Opraštajući se, navode da će njena vedrina, pozitivan duh, entuzijazam, mladost i lepota nedostajati svima. Bila je, kažu, odličan pedagog, puna entuzijazma, uvek vedra i nasmejana, a deca su je baš, baš volela.

- Tijana je tako mila i draga, dobra… Još uvek ne možemo da dođemo sebi i pitamo se “Zašto?”. Porodica je neutešna… Velika je to tuga – kaže jedan od komšija porodice Tijane B, i dodaje da su roditelji i brat i dalje u šoku.

Podsetimo, tridesetšestogodišnja Tijana B. iz Novog Sada poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 14 časova na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za Kać, kada je na njeno vozilo direktno naleteo P. K. (21) koji je, pod uticajem narkotika, upravljao mercedesom. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On će biti saslušan kada bude u stanju da napusti bolnicu, pošto je zadobio teške telesne povrede i smešten je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.