BRUTALNI RODITELJI KAZNILI ROĐENO DETE NA STRAŠAN NAČIN: Najdeblji kraj je izvukao NJIHOV PAS!
Pas, Foto: Printscreen

UŽAS!

BRUTALNI RODITELJI KAZNILI ROĐENO DETE NA STRAŠAN NAČIN: Najdeblji kraj je izvukao NJIHOV PAS!

Ko radi tako nešto?!

Objavljeno: 18:01h

Nedavno je jedan azil za nezbrinute životinje iz Teksasa na Fejsbuku podelilo objavu roditelja koji su odlučili da vrate kućnog ljubimca, psa Haviera, da sina koji nije redovno radio domaći zadatak 'nauče lekciju'.

- Ovo je Havier i danas je vraćen u azil jer dete nije htelo da radi svoj domaći! - napisali su u objavi, pored fotografije psa koji se tako ponovno našao u svom dva puta dva kvadratna metra velikom boksu.

Objava brzo postala viralna i podeljena je i na Redditu, a mnogi su bračni par kritikovali jer su se tako hladnokrvno odrekli psa, samo da sina nešto nauče ili da ga kazne..

- Hteli ste kazniti dete, pa ste kaznili psa - napisao je jedan pratitelj, a s njim se složila većina. U komentarima se tako javio i muškarac koji je rekao da radi sa psima u azilu i da mnogi vraćaju životinje uz neverojatna 'opravdanja'.

- To je životinja, nije igračka koju možete jednostavno odneti kada je dete neposlušno! - komentarisala je jedna devojka i dodala da je i sama udomila mačku koju su prethodni vlasnici vratili u azil 'jer nakon što su preuredili kuću više nije išla uz novi dizajn'.

- Ko radi tako nešto?! Ona je inače vrlo simpatična, druželjubiva i umiljata mačka i, ne, ne pristaje savršeno našem kućnom dekoru jer je ljubimac, a ne ukras! - zaključila je, a prenosi The Sun. Havier je inače, gotovo čim se vratio u sklonište ponovno udomljen, a drugi ga vlasnici planiraju zadržati - bez obzira na dizajn doma.

Bonus video:

04:48

BRZE VESTI 08.11.2021. 11:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.