BLIZNAKINJE DALE ENORMNU KOLIČINU NOVCA DA BI IZGLEDALE APSOLUTNO ISTO: "Želimo da budemo iste i DOLE" (FOTO/VIDEO)
Bliznakinje, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO!

BLIZNAKINJE DALE ENORMNU KOLIČINU NOVCA DA BI IZGLEDALE APSOLUTNO ISTO: "Želimo da budemo iste i DOLE" (FOTO/VIDEO)

Medicinske sestre su priznale da se nadaju da će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a takođe razmišljaju o operaciji zadnjice kako bi uradile „brazilski lift“.

Objavljeno:

Bliznakinje, koji su potrošile 1.233.000 funti (140.000 funti) na estetsku hirurgiju u nastojanju da izgledaju identično, otkrili su da se nadaju da će imati iste dizajnerske vagine.

Britanke Dolli i Daisi Simpson (25) pojavile su se u jutarnjoj emisiji ITV -a 'This Morning' sa svojom majkom Christinom kako bi razgovarale o svojoj odluci da idu pod nož nakon što su već bile na estetskoj operaciji zahvaljujući kojoj imaju identične noseve i grudi.

Medicinske sestre su priznale da se nadaju da će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a takođe razmišljaju o operaciji zadnjice kako bi uradile „brazilski lift“.

U međuvremenu, njihova majka je izgledala zapanjeno njihovim sugestijama, rekavši da joj je to bilo previše teško.

Menadžer Phillip Scofield ih je pitao da li žele da izgledaju identično s obzirom da imaju sasvim različita lica.

Daisi je priznala da joj je lice „malo okruglije“, dodajući: „Ne možete promeniti strukturu svojih kostiju, zar ne? Ali trudimo se da budemo što sličnije '.

"A kad odemo kod hirurga, tražimo isti izgled i pokušavamo postići isti rezultat", dodala je Dolli.

Njihova avantura kroz razne kozmetičke operacije započela je ispunom usana kada su napunile 18 godina.

"Odmah nam se dopalo kako su naše usne izgledale punije i počeli smo razmišljati o tome šta bismo još mogli popraviti na sebi", rekla je Daisi.

„Shvatili smo da je bilo prilično lako otići na sve te operacije“, rekla je.

Ali napravili su dramatičnije procedure tokom pandemije kada su odlučili da zajedno operišu nos i grudi, istog dana sa istim hirurgom.

"Dolli je imala labiaplastiku, a ja još nisam", dodala je Daisi.

Dolli je dodala da je 'Daisi dobila operaciju, ali još nije bila u mogućnosti to učiniti zbog ograničenja nametnutih zbog pandemije.'

„Zašto morate biti identične?“ Upitala je voditeljka.

"Ne moramo izgledati isto, imamo iste nesigurnosti", rekla je Daisi.

Dolli je rekla da se radi o tome da „postaneš svoje idealno ja“, dok je Daisi dodala: „Obe smo imale nedostatak samopouzdanja, pa kad uđete u nešto zajedno, podržavate jedno drugo“.

- Želimo da izgledamo slično i želimo iste hirurge, ali ona je malo ekstremnija od mene. Ne želim da izgledam potpuno isto kao ona ", rekla je Daisi za sestru Dolli.

Bliznakinje
foto: Youtube/This morning

"Imamo slične ideale, ali ne u potpunosti ... Ja sam ekstremnija", dodala je Dolli.

A nakon što su saznali da brazilska operacija podizanja zadnjice može biti kobna za 1 od 3.000 ljudi koji se odluče za nju, to ih ipak nije odvratilo od njihovog plana.

"To me ne odbija, ali sam opreznija i mislim da dokle god budete dobro istražili hirurga koji treba obaviti operaciju, neće biti problema", rekla je Daisi.

U međuvremenu, njihova majka Christina priznala je da je za nju ono što devojčice rade „veoma teško“. Rekla je „oduvek je mislila da su veoma lepe“.

- Verujem da su različite stvari izazvale ovakvo ponašanje. U školi su ih maltretirali jer su bili bliznakinje koje su uvek nosile istu odeću - dodala je majka.

- Osećale su se loše u telu. Društvene mreže imaju veliki uticaj na ljude - objasnila je ona i dodala da se ne slaže sa njihovim odlukama da odu na operacije u inostranstvo.

- Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vam deca budu srećna i zdrava - rekla je u emisiji.

- Zabrinuta sam što žele da nastave sa estetskim korekcijama. Rekla sam im da sam protiv brazilskog podizanja zadnjice - dodaje ona i objašnjava da je smrtnost za nju previsoka i da nije vredno.

Njihova majka je takođe izrazila strah da će im reći bilo šta o operacijama i njihovom izboru jer ne želi da ih izgubi, piše Daili Mail.

"Učiniću sve da im pomognem, ali ne mogu ih sprečiti da rade ono što žele." One su odrasle, imaju 25 godina, ne mogu ih zaustaviti - primetila je.

- Mogu ih savetovati i podržati u njihovim namerama. I da, zabrinuta sam za njih i za mlade uopšte - rekla je majka bliznakinja Christina.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.