NESTAJU IM STVARI, PSI REŽE U "PRAZNO", A PREDMETI SE SAMI POMERAJU: Otac i sin izbezumljeni, kao u HOROR FILMU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

NESTAJU IM STVARI, PSI REŽE U "PRAZNO", A PREDMETI SE SAMI POMERAJU: Otac i sin izbezumljeni, kao u HOROR FILMU!

Tvrdi da ponekad iz sobe čuje korake, uprkos tome što je soba prazna

Objavljeno:

Otac (46) i sin (26) iz Mančestera ostali su potpuno izbezumljeni nakon što su u sobi za goste kamerom zapazili tamnu, osenčanu figuru, nakon niza paranormalnih dešavanja u svom domu.

Barem tako tvrde. Pa kažu da su im nestajale stvari, da su se pojavljivali čudni mirisi i zvukovi, a njihovi psi često su lajali i režali „u prazno.“

Otac godinama izbegava da ulazi u sobu za goste jer bi se njegova tri psa tamo uvek čudno ponašala.

Tvrdi da ponekad iz sobe čuje korake, uprkos tome što je soba prazna.

Nakon što je primetio da se predmeti sami pomeraju, sin (26) u julu je postavio kameru, nakon čega se skeptičan duo uverio da nisu sami.

- Zakari je odlučio da mu je dosta i nabavio je kameru za snimanje fotografija sa detektorom pokreta - rekao je otac, prenosi The Mirror.

Snimci snimljeni nakon aktiviranja senzora pokreta otkrili su tajanstvenu crnu senku koja prelazi prostoriju.

– To se događa poslednje dve godine. Čuo bih čudne zvukove, ali nisam voleo da previše razmišljam o tome. Ja sam pomalo skeptik pa nisam baš verovao ni u jednu od ovih natprirodnih stvari – rekao je 46-godišnjak.

– Stvari su jednostavno nestajale. Uvek ostavljam novčanik dolje, pored mikrotalasne, ali onda ga ugledam u fioci u sobi na spratu – sin je objasnio.

– Moj sin ima tendenciju da ostavlja ključeve pored vrata, ali onda ih nađemo nasred kuhinjskog poda. Ovo su teški ključevi - oni ne padaju sami. Čuli bi pse kako laju, siđemo dolje, a ključevi leže na podu – nastavio je 46-godišnji otac.

Prijatelji su im rekli da pozovu stručnjake za paranormalno, ali boje se da će na taj način iziritirati što god se u stanu nalazi, pa su odlučili da se isele iz kuće.

– Pokušali smo sa raznim razumnim objašnjenjima, ali ta bi se stvar pojavila pokraj kreveta, u uglu, iznad kreveta, svuda. Nismo imali nikakvo objašnjenje za to – zaključili su.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.