SLUČAJNOST ILI ČUDO BOŽIJE? Pre dve godine ih je zadesila STRAVIČNA TRAGEDIJA, sada su dobili novu šansu za RADOST!
Ilustracija, Foto: Profimedia

IZGUBILI ĆERKE

SLUČAJNOST ILI ČUDO BOŽIJE? Pre dve godine ih je zadesila STRAVIČNA TRAGEDIJA, sada su dobili novu šansu za RADOST!

Neke događaje teško je objasniti razumom

Objavljeno:

Bračni par dobio je novu šansu od sudbine tačno dve godine posle strašne tragedije kada su mu ćerke izgubile život na reci.

Reka Godavari pokazala se kao kobna za devojčice koje su bile sa roditeljima Rajom i Bagjalašmij na izletu. Jaka struja uzdrmala je čamac do te mere da su ćerke ispale iz njega zajedno s roditeljima i bakom.

Dok su se oni u vodi pribrali, od dece i bake nije bilo ni traga, ni glasa. Tragedija se dogodila 15. septembra 2019. godine u Indiji, prenosi portal timesnownews.

Godinu i po dana kasnije, roditelji imali su radosne vesti za familiju – žena je bila ponovo u drugom stanju. Nekoliko nedelja kasnije saznala je da ponovo nosi blizance!

Da slučajnost ili čudo Božje budu još upečatljiviji, deca su se živa i zdrava rodila upravo 15. septembra ove godine.

Raja i Bagjalašmi su već nekoliko dana van sebe od sreće. Koliko je priča sama po sebi neverovatna, dovoljno govori i to da su je vodeći portali preneli.

– Dobili smo novu šansu za radost. Ovo je čudo Božje kakvo se ne može rečima opisati. Znam da baku ne možemo vratiti, ali barem smo dobili još jednu šansu da imamo decu – kaže Indijac Raja iz gradića Port Sitija.

Raja je sredinom prošle godine, dakle u jeku epidemije koronavirusa otišao na kliniku za veštačku oplodnju i tamo je ostavio svoje uzorke semene tečnosti. Kada je supruga bila spremna, ušlo se u proces oplodnje i dobili su blizance.

– Zaista ni u snu nismo očekivali blizance. Ovo je blago kakvo nema niko. I dalje se nosimo sa tragedijom i večno ćemo žaliti za ćerkama – rekao je Raja.

Doktor Suda Padmasre rekao je da su svi ozbiljno pristupili slučaju bračnog para kako bi im pomogli da ih sreća još jednom pogleda u životu.

– Deca su na rođenju bila teška 1.900 i 1.600 grama i dobro se osećaju. Želim im svu radost i sreću ovog sveta – rekao je doktor Padmasre.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.