UHVATILA JE MUŽA I ROĐENU SESTRU GOLE U BAZENU! Posle njene reakcije ostaćete u potpuno ŠOKU! (VIDEO)
Prevara, Foto: Youtube/Badabun

neverstvo

UHVATILA JE MUŽA I ROĐENU SESTRU GOLE U BAZENU! Posle njene reakcije ostaćete u potpuno ŠOKU! (VIDEO)

Već neko vreme na našu adresu stižu paketi sa šminkom i odećom, ali ne za mene. Veličina nije moja, a kad bih se požalila vereniku, on bi se naljutio jer sumnjam u njega i izašao bi napolje – navela je Meksikanka.

Objavljeno:

Intenet kanal “Mexico Badabun” objavio je video snimak jednog od svojih odeljaka “Hvatanje nevernika” koji je zabeležio nestvaran broj pregleda.

Naime, pošto je žena sumnjala u neverstvo svog supruga, odlučila je da to i potvrdi.

Angažovala je ekipu koja otkriva preljubnike, a za to vreme ispričala je kako je, nakon što joj je muž umro, započela vezu sa novim partnerom sa kojim je trebalo i da stupi u brak, prenosi Kalle Blue Radio.

– Već neko vreme na našu adresu stižu paketi sa šminkom i odećom, ali ne za mene. Veličina nije moja, a kad bih se požalila vereniku, on bi se naljutio jer sumnjam u njega i izašao bi napolje – navela je Meksikanka koja potom otkrila neverovatnu prevaru.

Kada je žena na poziv ekipe otišla da sazna rezultat istrage bila je frapirana jer je u bazenu jednog ranča u Meksiku sa njenim mužem u ljubavnom zanosu bila njena sestra.

U tom momentu žena je histerično odreagovala i nije mogla da zadrži emocije kada je zatekla rođenu sestru kako joj je zabila nož u leđa i izvesno vreme bila u tajnoj vezi sa njenim budućim mužem.

Njen partner pokušao je da razgovara sa verenicom, ali bezuspešno. Posle onoga što je videla, ni Amazon ga neće oprati.

Bonus video:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.