IMAO SAM SE*S NA LEŽALJCI SA SVASTIKOM: Prekinula ga je moja SUPRUGA
Foto: Profimedia

afera

IMAO SAM SE*S NA LEŽALJCI SA SVASTIKOM: Prekinula ga je moja SUPRUGA

Zajedno su bili na odmoru povodom rođendana njegovog tasta, ali nikada nije slutio da će prevariti svoju suprugu

Objavljeno:

Supruga me uhvatila kako se seksam s njenom sestrom dok smo bili na odmoru, a sada sam izgubio sve. Pre nekoliko nedelja, na 70. rođendan mog tasta, svi smo otišli u Portugal na veliki porodični odmor. Došli su moj šogor i njegova porodica, a tu je bila i sestra moje žene. Ona je sama i prekrasna - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jedne su večeri kartali, pili i smejali se. Kad je svekar otišao u krevet, igrali su razne igre. Popili su previše i stvari su postale lične. Njegovu svastiku su pitali kada bi morala poljubiti nekoga u porodici koga bi odabrala. Šokirao se kad je pokazala na njega. Ustala je i brzo ga poljubila i svi su se samo nasmejali. - Brzo su svi otišli u krevet osim mene i svastike. Rekao sam joj da sam polaskan što me odabrala za poljubac, a ona mi je odgovorila: ‘Uvek sam te volela’. Bio sam šokiran. Krenula je prema meni i poljubili smo se, a zatim smo se počeli dodirivati. Imali smo seks na ležaljci na terasi. Tada je moja žena izašla napolje pitati gde je šolja moga sina. Bio sam užasnut, a i ona - nastavio je.

- Nikad se nisam tako brzo otreznio. Kaže da sam je uništio i slomio joj srce. Kaže da ako opet pokušamo imati vezu, neće biti ljubavi ni intimnosti. Duboko žalim za učinjenim. Kako se mogu iskupiti? - pitao je stručnjakinju.

- Prešli ste granicu i biće potrebno mnogo preklinjanja da je ponovno osvojite. I njena sestra mora učiniti isto. Recite svojoj ženi da ste učinili jednu veliku grešku i da ćete učiniti sve da se ispravite. U najmanju ruku, zaslužuje još jedan odmor samo da nadoknadite ovaj. Objasnite da znate da ste je povredili te da ćete potražiti stručnu pomoć - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.