SPAVAM NA KAUČU, DOK JE ON TU! Majka 4 dece ima ŠVALERA, a reakcija njenog muža na sve to je ŠOKANTNA!
Ništa mu ne smeta, Foto: Prinstcreen/ Facebook

BIZARNO

SPAVAM NA KAUČU, DOK JE ON TU! Majka 4 dece ima ŠVALERA, a reakcija njenog muža na sve to je ŠOKANTNA!

Bračni par Fedigan se odlučio proširiti seksualne horizonte pa su upoznali par s istim sklonostima. Međutim, u tom odnosu najviše profitiraju Emma Fedigan i Simon Berry jer su se zaljubili

Objavljeno:

Emma Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u ranim 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku istražiti svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su 'proširiti seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berryja (43) i njegovu partnericu Kelly (42).

S Kelly su se brzo zbližili, ali Emma je, takođe, razvila posebnu vezu sa Simonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila lani kada je Emma prekinula vezu s Kelly, 'jer su imale lošu komunikaciju' pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. Ali, Emma i Simon nisu želeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

- U jako sam lepoj ljubavnoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla živeti bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Emma.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dečaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima - dodala je.

- Emma i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana tu. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emmom - nadovezao se Simon.

Kaže kako nije samo tako želeo odustati od njihove veze kada su se Emma i njegova supruga Kelly razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Emma ne planira imati dete sa Simonom, ali 'ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga', prenosi The Sun.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.