ANABELU JE MAJKA NATERALA DA SPAVA SA 1.800 MUŠKARACA, PA HTELA DA JE SILUJE: “Imala sam samo 11 godina”
Devojka, ilustracija, Foto: Profimedia

horor

ANABELU JE MAJKA NATERALA DA SPAVA SA 1.800 MUŠKARACA, PA HTELA DA JE SILUJE: “Imala sam samo 11 godina”

Ćerka satanistkinje iz Velsa napisala je knjigu “Đavo na kućnom pragu” u kojoj je opisala zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine

Objavljeno:

Žena koja sebe naziva Anabela Forest tvrdi da ju je poremećena majka naterala da spava sa 1800 muškaraca pre svoje 18. godine. Ovaj slučaj je šokirao svet 2011. godine, a mi vam u celosti prenosimo detalje ovog monstruoznog čina.

Naime, ćerka satanistkinje iz Velsa napisala je knjigu “Đavo na kućnom pragu” u kojoj je opisala zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine.

U kult su je uveli još kao devojčicu i to tako što je morala da gleda mamu kako polno zadovoljava vođu kulta Kolina Betlija (48) koji ju je više puta silovao kada je napunila 11 godina.

Sa 14 godina je morala da učestvuje u grupnom odnosu s majkom, Betlijem – koji joj je kasnije postao očuh, i sa komšijama.

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja deteta uhapsila Žaklin Merling, Betlija i njegovu bivšu suprugu, kao i prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću.

Tuga
foto: Profimedia

Očuhu 11, a majci 12 godina zatvora

Na sudu su svedoci ispričali da je vođa kulta izvodio mantre pre odnosa sa svojim sledbenicama i decom. Nedeljom uveče okupljali bi se u njegovoj kući gde je u dnevnom boravku imao ‘oltar’ kraj kojeg je držao zmije. On je osuđen na 11, a Anabelina mama na 12 godina zatvora.

– Ništa me ne može povrediti kao moja mama i taj čovek. Moja majka je zla i nikad joj neću oprostiti – kazala je. U knjizi je napisala i da su je terali na prostituciju kako bi zaradila za kult.

Betlijeva “učenja” temeljila su se na delu Alistera Kroulija ‘Knjiga zakona’ i uveravali su decu da se odnosima s odraslima približavaju bogu.

– Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me je uverio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i da ću, ako se ne seksam s njime, završiti u Ebisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da verujemo u svaku njegovu reč. Čak nismo smeli da ga gledamo u oči – ispričala je Anabela. S 14 godina je pokušala da se ubije pošto ju je majka silovala.

– Danju sam bila učenica, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem – kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu dana kasnije pobegla je usred noći i majku i očuha nije videla sve do suđenja.

Tuga, Žalost, Depresija, Bol, Žena plače, Tužna žena, Zlostavljanje
foto: Profimedia

Toga ima svuda oko nas

– Otišla sam na sud da vidim majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. Ali nije to rekla. Samo me je pitala šta radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu da verujem kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. Ali, nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živeti za budućnost. Ništa me ne može povrediti kao njih dvoje, ali zbog toga sam snažnija – zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga podstaći ljude da obrate pažnju na okruženje u kojem žive.

– Zlostavljana deca su svuda oko nas. Samo jedan čovek treba da ih primeti i to će nekome spasiti život – kazala je Anabela koja danas ima dvoje dece i srećna je jer se izvukla iz pakla u kojem je živela.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.