DA LI ZNATE O ČEMU JE PUTIN MAŠTAO DA BUDE KAD ODRASTE? Ruski predsednik otkrio zanimljivost iz svog života (FOTO)
Vladimit Putin, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

DA LI ZNATE O ČEMU JE PUTIN MAŠTAO DA BUDE KAD ODRASTE? Ruski predsednik otkrio zanimljivost iz svog života (FOTO)

Na sastanku predsednika Rusije sa učenicima škole Sveruskog dečijeg centra "Okean" u Vladivostoku postavljeno je bilo pitanje, o čemu je ruski lider maštao kad je bio mali i da li su mu se snovi ostvarili

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je u detinjstvu želeo da bude mornar, pilot ili pripadnik obaveštajne službe, što je i uspeo da ostvari, ali je, pre svega, želeo da služi domovini - san mu se i ostvario.

Na sastanku predsednika Rusije sa učenicima škole Sveruskog dečijeg centra "Okean" u Vladivostoku postavljeno je bilo pitanje, o čemu je ruski lider maštao kad je bio mali i da li su mu se snovi ostvarili.

- Kao i mnogi dečaci i ja sam hteo čas da budem mornar, čas pilot, a zatim obaveštajac. Realizovao sam taj plan, tako se namestilo u životu. Ponekad se čak i začudim kako se sve to dogodilo. To je veoma kompleksna stvar, jer ne možete samo doći i reći: želim da budem obaveštajac i oni te zaposle. Tako nešto se obično ne događa, ali meni se dogodilo - rekao je predsednik Rusije.

Međutim, on je podvukao da to nije najvažnije, već to da su ga i škola, i porodica, i okruženje usmeravali da se posveti služenju otadžbini.

- I ja se danas bavim upravo tim poslom i smatram da sam u tom smislu uspeo da ostvarim ono o čemu sam maštao - dodao je Putin.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.