"OVO NIKOM NE SME DA SE DEŠAVA": Trpeo vršnjačko nasilje zbog FIZIČKOG IZGLEDA, a onda je okrenuo list! (FOTO)
Bonur Ntvari, Foto: Instagram/bonheur_fitness

NEVEROVATNO

"OVO NIKOM NE SME DA SE DEŠAVA": Trpeo vršnjačko nasilje zbog FIZIČKOG IZGLEDA, a onda je okrenuo list! (FOTO)

Postao je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući fotografijama bez majice.

Objavljeno:

Bonur Ntvari (22) iz Melburna kao tinejdžer doživeo je verbalno vršanjčko nasilje zbog fizičkog izgleda. Deca su ga zadirkivala da je mršav i neuhranjen, a on je jednog dana odlučio da to promeni.

Kada je napunio 16 godina Bonur je počeo da trenira fitnes i da povećava unos zdrave hrane, pa je tako svoje telo doveo do savršenstva.

- Vežbam šest puta nedeljno i imam pet obroka dnevno, jer moram da održavam mišićnu masu - kaže Bonur.

Postao je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući fotografijama bez majice na kojima pokazuje neverovatno isklesano telo i zategnute trbušnjake. Izgradio je gornji deo tela tako da mu je dvostruko veći od obima struka koji iznosi 66 centimetara.

- Fitnes mi je promenio život i nadam se da ću i ja promeniti živote drugih ljudi, jer to što se dešavalo meni ne bi trebalo nikome više da se dogodi - kaže Bonur i dodaje da su vršnjaci prestali da ga maltretiraju čim se njegov fizički izgled promenio.

Kad je, pak, reč o ishrani, Bonur kaže da se njegova ishrana sastoji od zdrave i hranjive hrane i da ne voli komplikovane obroke.

- Moji svakodnevni obroci obično se sastoje od "dosadne hrane", ali petogodišnje iskustvo pokazuje da ta jednostavnost zapravo najbolje funkcioniše. Jedem pet puta dnevno, i to obroke koji se sastoje od ovsa, jaja, piriniča, govedine, piletine, batata i zelenog povrća, a imam i jedan do dva obroka nedeljno kada mogu da prekršim jelovnik - otkrio je Bonur.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.