KAD GOD SE SKINEM, MOJA DEVOJKA OSTANE BEZ TEKSTA: A kad me je MEDICINSKA SESTRA VIDELA GOLOG, usledio je ŠOK!
Medicinska sestra, Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

KAD GOD SE SKINEM, MOJA DEVOJKA OSTANE BEZ TEKSTA: A kad me je MEDICINSKA SESTRA VIDELA GOLOG, usledio je ŠOK!

Mladić ne zna kako da reši svoj veliki problem

Objavljeno:

Veličina polnog organa će uvek za mnoge muškarce biti veliki problem, pa čak i opsesija, a to dokazuje i slučaj mladog Britanca koji je u dubokoj depresiji zbog svog “ponosa”.

– Imam 25 godina i uvek me je bilo sramota zbog toga što mi je penis suviše mali. Taj problem me muči još od detinjstva, a roditelji su me ubeđivali da sam samo kasno sazreo – počinje on svoju priču.

– Najteže mi padaju pogledi mojih bivših devojaka. Kad god skinem gaće, jasno im na licu vidim razočaranje i pitanje: Zar je to sve što imaš – kaže mladić i nastavlja:

– U opuštenom stanju moj polni organ je dug samo 5 centimetara. Srećom, kada je u erekciji, dostiže dužinu od skoro 18 centimetara. Međutim, na moju veliku žalost, to se veoma retko dešava.

– Poslednji, a verovatno i najgori udarac sam doživeo kada sam nedavno bio na obaveznom sistematskom pregledu. U trenutku kada sam skinuo bokserice, čak je i medicinska sestra počela da se smeje. Ne mogu da verujem da nije mogla da se suzdrži – priznaje Englez.

– Da li postoji nešto što bih mogao da uradim? Ne znam koliko još mogu da trpim ovakva poniženja u krevetu – zaključio je on.

Odgovor terapeuta: Vaša medicinska sestra se verovatno smejala nečem drugom, ali bilo je neprofesionalno sa njene strane što vam nije to i objasnila, zbog čega ste vi postali anksiozni.

Takođe, imajte u vidu da se polni organ smanjuje kada vam je hladno ili kada ste nervozni. Sasvim je normalno da je 5 centimetara dug u opuštenom stanju, a 13 centimetara u erekciji.

Ukoliko imate problema sa postizanjem erekcije, obratite se svom lekaru kako biste utvrdili da li možda imate neke zdravstvene probleme.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.