"UNIŠTAVALA ME JE"! INSTRUKTORKA 8 MESECI SPAVALA SA MALOLETNIM UČENIKOM: Kad ju je odbio URADILA ŠOKANTNU STVAR
Nalazi se pred presudom, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

"UNIŠTAVALA ME JE"! INSTRUKTORKA 8 MESECI SPAVALA SA MALOLETNIM UČENIKOM: Kad ju je odbio URADILA ŠOKANTNU STVAR

Instruktorki se momak toliko dopao da je već posle trećeg časa koristila priliku da se s njim vraća kući, a kad su razmenili brojeve telefona znao je da joj se možda sviđa

Objavljeno:

Instruktorka plesa Karli Grin (24) iz Estona u Delaveru nalazi se pred presudom za seksualno maltretiranje i uznemiravanje 17-godišnjeg polaznika privatne škole u kojoj je radila.

Ova Amerikanka je 2018. godine upoznala tada 15-godišnjeg momka koji je došao na nekoliko časova plesa kako bi znao makar osnovne korake.

Instruktorki se momak toliko dopao da je već posle trećeg časa koristila priliku da se s njim vraća kući, a kad su razmenili brojeve telefona znao je da joj se možda sviđa.

“Imali smo grupu iz plesne škole na telefonu, nije bilo potrebe da mi daje svoj telefon i traži moj. Ali nisam želeo sebi da dižem cenu i uobražavam da sam joj se dopadao. Iako je bilo realno očigledno. Da sam bio stariji nekoliko godina, ne bih ni ja bio imun na nju, ali sam znao koji zakoni važe, kakva pravila i precrtao sam tu suludu varijantu”, ispričao je momak na sudu u februaru.

Neimenovana žrtva seksualnog nasilja potom je dodala da joj je sve bilo jasno kada mu je Karli poslala prvu sliku u donjem vešu dok se spremala da spava.

“Da ne lažem, prijala mi je slika i dao sam joj kompliment za to. Tu sam pogrešio. Shvatila je da može sa mnom kako hoće. Potom je počela da mi šalje gole slike, a onda i kako masturbira. Posle četvrtog časa sam želeo da se ispišem, nije mi dozvolila. Rekla mi je da će me naučiti svemu. Ubacila me je u neko svoje ludilo, nisam se snašao. Nekoliko puta smo vodili ljubav, tražila je što češće. Ako to ne bismo radili, pružala bi mi oralni seks u kolima. To je tako mesecima trajalo. Uništavala me je fizički i psihički. Nisam mogao ni da učim, dobijao sam užasne ocene. Svaki put kada bih joj rekao da ću reći sve roditeljima koje je privatno poznavala, pretila mi je da će se napiti i ubiti. Jednom je navodno i prerezala vene, samo da bi videla moju reakciju. U isto vreme, uredno je držala časove plesa ostalima, iako sam se ispisao. Na kraju sam sve preneo roditeljima, pokazao slike, prepiske”, rekao je momak sudiji.

Tužilac Delavera Džek Stolstajmer naglasio je da se radi o tužnom slučaju koji je potresao javnost.

“Ukaljala je obraz svih profesora, instruktora, koji bi uvek morali da budu uzori dece, da ih baš oni vode na pravi put. Zloupotrebila je poznanstvo s roditeljima ovog momka koga je izlagala svakodnevnom stresu s pričama o posledicama ako bi se veza otkrila”, istakao je Stolstajmer.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.