SKANDAL! POZNATI POLITIČAR TOKOM VIDEO SASTANKA PIPAO ASISTENTKINJU PO ZADNJICI:Njena reakcija ŠOKIRALA SVE (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

strašno!

SKANDAL! POZNATI POLITIČAR TOKOM VIDEO SASTANKA PIPAO ASISTENTKINJU PO ZADNJICI:Njena reakcija ŠOKIRALA SVE (VIDEO)

Snimak koji je zgrozio Azerbejdžance je utoliko gori što se radi o devojci koja je prijateljica njegove supruge i koju je ona tu zaposlila

Objavljeno:

Skandal trese Azerbejdžan – vremešni političar Husejnbala Mirelemovun (75) uhvaćen je u kadru video sastanka kako se opušteno okreće ka asistentkinji u kabinetu, posmatra joj zadnjicu, a onda kreće da je pipa po njoj.

Snimak koji je zgrozio Azerbejdžance je utoliko gori što se radi o devojci koja je prijateljica njegove supruge i koju je ona tu zaposlila.

Na snimku se vidi kako se žena posle milovanja zadnjice smeška Husejnbali, a onda se okreće ka laptopu i, zaključujući da se sve videlo, užurbano i sa grčem na licu pomera iz kadra.

Videvši šta se dogodilo i kolika je moć društvenih mreža danas, Husejnbala je prvo izjavio da je snimak čista laž odnosno montaža, a onda se predomislio, pa je u toku večeri poručio da su se samo malo šalili, kao i da “nije lud” da vara suprugu s njenom prijateljicom, a naročito ne pred kamerama.

Huseynbala Mirelemovun se vladajućoj stranci Novog Azerbejdžana pridružio još davne 1992. godine, a od 2008. obavlja i dužnost predsednika stranke za okrug Katai.

U više navrata je bio izabran u Nacionalnu skupštinu, a na poslednjem kongresu je uvršten u Veće veterana. Samim tim, odavno je poznat u narodu, ali ne i kao seksualni predator.

Vladajuća stranka najavila je da će na sledećem sastanku govoriti o ovom skandalu i najverovatnije smeniti čoveka sa svih pozicija i iz same stranke.

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.