ALMA NE ZNA ZA BOGA, POKAZALA ŠTA SVE UME: Bosanka mami muškarce na internetu bujnim DEKOLTEOM (VIDEO)
Alma, Foto: Printscreen/TikTok

ZAVODNICA

ALMA NE ZNA ZA BOGA, POKAZALA ŠTA SVE UME: Bosanka mami muškarce na internetu bujnim DEKOLTEOM (VIDEO)

Alma pleni svoje pratioce uzbudljivim sadržajem i video snimcima u kojima zavodno pleše, igra, peva i ponosno ističe svoj dekolte

Objavljeno:

Društvene mreže su postale prostor gde mnogi anonimni ljudi mogu doći do brze popularnosti, promovišući svoje fizičko telo, talente ili neke druge osobine i telesne atribute.

Na prostoru Balkana “TikTok” je postao društvena mreža koja je preuzela primat i oborila sve rekorde posete, a uz to na toj društvenoj mreži se daje najviše prostora osobama za promociju svog izgleda. U većini su, naravno jer su i lepši pol ljudskog roda, žene. Viralni profil, zbog sadržaja i izgleda same osobe, na TikToku koji ovih dana posećuju mahom muškarci je profil izvesne Alme. Alma pleni svoje pratioce uzbudljivim sadržajem i video snimcima u kojima zavodno pleše, igra, peva i ponosno ističe svoj dekolte.

Almini pratioci rastu iz dana u dan, u nastavku pogledajte neke od video snimaka i objava popularne Alme sa TikToka.

Ipak, snimak koji je izazvao najviše pažnje i posle kog je Almin profil “eksplodirao” od popularnosti je objava na kojoj natpisom preko celog snimka piše “odma se diže”. Alma je u snimku pokazala srednji prst i time jasno poručila na šta je aludirala i mislila natpisom u video snimku.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.