NAKON ŠTO JE PRIMILA VAKCINU, BAKA NA RECEPTU DOBILA DIRLJIVU PORUKU: Suze su joj krenule odmah (FOTO)
Foto: Printskrin/Twitter/JessicaShaw

DIRLJIVI TRENUTAK

NAKON ŠTO JE PRIMILA VAKCINU, BAKA NA RECEPTU DOBILA DIRLJIVU PORUKU: Suze su joj krenule odmah (FOTO)

Dirljiva priča o baki koja je godinu dana striktno poštovala savete struke, iako je bila željna da zagrli najmilije

Objavljeno:

Otkako je počela pandemija korona virusa, baka Evelin Šau nije mogla da poseti svoju porodicu. Njena kćerka dr Laura Šau Frenk opisala je kako su se svi striktno pridržavali epidemioloških mera, te baku niko od bližjih nije zagrlio, jer ni ona sama to nije dozvoljavala - strogo je poštovala savete struke.

- Zaista smo poštovali sve propise, prošla je duga godina. Od prošlog marta niko je nije zagrlio, ona to nije nikome dozvolila - ispričala je Laura.

Međutim, Evelin je konačno primila drugu dozu vakcine, ali uprkos tome zabrinutost nije nestala. Starica se i dalje držala mera distance, pa je porodični lekar smislio kako da je opusti i napisao joj recept za najbolji lek koji postoji.

- Stajali smo na metar od nje i predali smo joj lekarski recept, a kada ga je otvorila i pročitala, počela je da plače - priča Laura.

Na neobičnom lekarskom receptu je pisalo "Dozvoljeno je da zagrlite unuku". Ova dirljiva poruka raznežila je čitavu porodicu, a najviše gospođu Evelin.

- Svi smo se zagrlili, bio je to neopisiv trenutak. Svi smo plakali - podelila je dirljivu priču njena kćerka.

Džesika Šau, Evelinina unuka, podelila je video ovog dragocenog momenta na društvenim mrežama koji je ubrzo postao viralan.

Video je mnogim korisnicima Tvitera pružio nadu u ponovna uspostavljanja bliskosti sa bližnjima koja će vakcina protiv korona virusa omogućiti.

Evelin ne ispušta recept iz ruke i priznaje da je to jedan od najdragocenijih poklona koje je ikada dobila.

Bonus video:

00:23

MUGURUZA PRVI PUT ŠAMPIONKA DUBAIJA: Nekadašnja prva igračica sveta osvojila Zlatni čajnik u Emiratu, prejaka za Krajčikovu! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.