SUTRA NAM STIŽE VELIKA PROMENA VREMENA: Oglasio se HIDROMETEOROLOŠKI zavod s PRECIZNIM INFORMACIJAMA!
U Beogradu će naredne sedmice biti oblačno sa slabom kišom, Foto: Profimedia

šteta

SUTRA NAM STIŽE VELIKA PROMENA VREMENA: Oglasio se HIDROMETEOROLOŠKI zavod s PRECIZNIM INFORMACIJAMA!

Na jugozapadu zemlje, a u noći i na jugoistoku Srbije očekuje se od 10 do 30 centimetara snega za 12 sati

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladije vreme sa kišom i snegom na planinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6 stepeni Celzijusa, a najviša od 3 stepena na jugozapadu Srbije do 10 stepeni na severu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini.

Posle podne na severozapadu Srbije, a uveče i noću u većini krajeva prestanak padavina, osim na jugoistoku zemlje, gde će kiša preći u sneg i u nižim predelima.

Na jugozapadu zemlje, a u noći i na jugoistoku Srbije očekuje se od 10 do 30 centimetara snega za 12 sati, dok će u nižim delovima ovog regiona ponegde biti formiran manji snežni pokrivač.

U narednih sedam dana pretežno oblačno s kišom u nižim predelima i snegom na planinama, ali od utorka uz malu količinu padavina. Do petka hladno, pa se u noćnim i jutarnjim satima slab sneg očekuje ponegde i u nižim predelima. Malo toplije tek za dane vikenda.

U Beogradu će naredne sedmice biti oblačno sa slabom kišom. U sredu i četvrtak u noćnim i jutarnjim satima kratkotrajno je moguć i sneg. Do petka hladno, a malo toplije biće tek za vikend.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 15. mart: Osobama sa srčanim i disajnim tegobama savetuje se izvesna opreznost. Bolovi u mišićima, pospanost i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

Bonus video:

03:28

Tadić prvi put detaljno objasnio zašto je napustio Demokratsku stranku

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.