Majka ga uhvatila dok ga je devojka ZADOVOLJAVALA: Ono što je uradila potom će vas ostaviti bez teksta!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

Majka ga uhvatila dok ga je devojka ZADOVOLJAVALA: Ono što je uradila potom će vas ostaviti bez teksta!

Marsi je ušla na zadnja vrata ni ne pomišljajući da u dnevnoj sobi njen sedamnaestogodišnji sin leži sa devojkom koja mu upravo pruža oralni seks. Rodova majka stala je i okrenula glavu

Objavljeno:

Da je znao da će se majka ranije vratiti sa pilatesa, teško da bi njen sin Rod pristao na malo maženja i nekih drugih stvari sa devojkom.

Marsi Andresen iz Ohaja opisala je na portalu Quora šta joj se dogodilo pre godinu dana kada je shvatila da joj je sin već odrastao.

Kao veliki ljubitelj zdrave ishrane i takvog načina života, Marsi je uvek gledala da u slobodno vreme pre ode do teretane ili na pilates nego da gleda televiziju i gricka kokice. Međutim, jedno veče morala je zbog obaveza ranije da se vrati kući.

Marsi je ušla na zadnja vrata ni ne pomišljajući da u dnevnoj sobi njen sedamnaestogodišnji sin leži sa devojkom koja mu upravo pruža oralni seks. Rodova majka stala je i okrenula glavu.

Umesto da napravi scenu, odlučila je da ništa ne prekine, već da izađe napolje.

Posle nekih 10 minuta, namerno sam lupala vratima da me čuju. Pravili su se da se ništa ne dešava. Kad mu je devojka otišla kući, rekla sam sinu da sam ga videla i da ne treba da ga je sramota jer smo svi bili mladi. I ja sam i dobijala i pružala oralni seks, i njegov otac. Ko to ne kaže deci, laže. Iako je crveneo, zahvalio mi se što sam iskrena. Rekla sam mu samo da to ne radi kad smo i otac i ja ‘tu negde’ u kraju jer ne bi bilo lepo da ga opet vidim ili otac da ga zatekne. Te stvari bolje da radi u kolima ili kad je van grada”, napisala je ova majka na portalu.

Iako je 90 odsto komentara bilo pozitivno, pošto su je svi pohvalili da je savremena žena normalnih shvatanja, bilo je i onih koji se nisu složili s njom.

- Ta vaša reakcija nije u redu. Dobro mu se još niste pridružili na krevetu. Mora da zna gde je granica i da je preterao. Trebalo je da napravite scenu ma kako da ste se tada osećali - napisao je muškarac po imenu Grifin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.