SEĆATE LI SE OBAMINIH ĆERKI MALIJE I SAŠE? Nećete bukvalno verovati KAKO DANAS IZGLEDAJU (FOTO)
Radilo se samo o tome da ih sve vreme držimo u realnosti, Foto: Profimedia

transformacija

SEĆATE LI SE OBAMINIH ĆERKI MALIJE I SAŠE? Nećete bukvalno verovati KAKO DANAS IZGLEDAJU (FOTO)

Malija i Saša su odrasle i obe su napustile roditeljski dom zbog studija na Harvardu, odnosno Univezitetu u Mičigenu

Objavljeno:

Mišel Obama je u jednom intervjuu otvoreno govorila o svom porodičnom životu u Beloj kući. Bivša prva dama Amerike se posebno osvrnula na vaspitanje i odgajanje njihove dve ćerke: Malije (21) i Saše (18).

"Morali smo da vaspitavamo našu decu tako što smo stvarali neku našu oazu 'normalnosti' u tom ludom, nenormalnom svetu", iskreno je rekla Mišel.

foto: Reuters

"Proveli smo osam godina govoreći im da je sve u redu, da će sve biti okej, da je sve to normalno, da samo idu u školu i da ne brinu ništa. Imate ljude koji vas štite, na sigurnom ste, nemojte se žaliti."

"Radilo se samo o tome da ih sve vreme držimo u realnosti", nastavlja ona.

Ona dodaje da im je bilo vrlo važno da i Saša i Malija idu kod svojih drugarica da prespavaju, da se druže, kao i svi ostali u tom uzrastu. Čak su nekada njihovi prijatelji dolazili da prenoće kod njih dve, iako su one mislile da niko ne bi želeo da dođe u Belu kuću.

"One su sve vreme isticale da nisu želele da budu u Beloj kući i da su tu konstantno. Želele su da idu kod svojih drugara, što je sasvim i logično i to je bio dobar znak."

Mišel je istakla da je ponosna na svoje ćerke što su uspele da hrabro iznesu celu tu situaciju pribrano i staloženo, i što su vremenom razvile sopstvene mehanizme odbrane od svega što se dešavalo.

Jedna od tema bile su i društvene mreže, veoma popularne među mladima, te njene ćerke nisu izuzetak. Međutim, na iznenađenje svih prisutnih, Mišel je izjavila da ih ne prati na Instagramu. Malija i Saša su odrasle i obe su napustile roditeljski dom zbog studija na Harvardu, odnosno Univezitetu u Mičigenu. Kada želi da sazna kakve sadržaje postavljaju na spomenutu mrežu, Mišel se obrati poznanicima njihovog uzrasta. Njima je poverila tu nezahvalnu ulogu, a kroz smeh je dodala da je bolje da za to bude zadužen neko mlađi.

Zanimljivo je stoga videti i kako su nekad izgledale Obamine ćerke, u vreme njegovog mandata u Beloj kući...

foto: Profimedia

Te kako izgledaju danas...

foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.