MIŠEL OBAMA PATI OD DEPRESIJE, NE MOŽE DA SPAVA: Donald Tramp je kriv za to!
Foto: EPA/AHMAD YUSNI

optužbe

MIŠEL OBAMA PATI OD DEPRESIJE, NE MOŽE DA SPAVA: Donald Tramp je kriv za to!

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba

Objavljeno:

Supruga bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsednika Donalda Trampa.

“- Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog koronavirusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljudima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom” - rekla je Obama u svom novom podkastu, kada je objasnila i kako se bori sa problemom, prenosi "Njujork post".

Njujorški dnevnik podseća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog koronavirusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

“- Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima” - rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

foto: EPA/Erik S Lesser

“- To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali” - rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava između ostalog i zbog odnosa prema crnom čoveku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.