BARAK SE OBOGATIO I POSTAO SNOB: Obamin polubrat iz Kenije o VELIKOM ZLOM BRATU!
Malik Obama ponovo vređao svog polubrata Baraka Obamu, Foto: Printscreen/Youtube

MALIK O SVOM POLUBRATU

BARAK SE OBOGATIO I POSTAO SNOB: Obamin polubrat iz Kenije o VELIKOM ZLOM BRATU!

"Još sam uz Trampa 110 odsto", rekao je. 'Nije folirant. Kaže nam kako vidi stvari. Odvažan je i neustrašiv i tvrd", izjavio je Malik

Objavljeno:

Polubrat bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Malik Obama ponovo je vređao svog brata u medijima, nazvavši ga "hladnim i nemilosrdnim" u nedavnom intervjuu.

Malik (62) je razgovarao sa Njujork Postom preko Skajpa iz svog doma u kenijskom selu Niangoma Kogelo u subotu kako bi promovisao svoju novu knjigu "Veliki zli brat iz Kenije", prenosi DejliMejl.

"Obogatio se i postao snob", rekao je Malik. Ono što sam video jeste da je to osoba koja želi da je ljudi obožavaju. Njega treba obožavati, a ja to ne radim. Ja sam mu stariji brat, pa to ne radim", kaže Malik.

Stoga ne iznenađuje da Malik podržava predsednika Donalda Trampa na izborima u novembru.

"Još sam uz Trampa 110 odsto", rekao je. 'Nije folirant. Kaže nam kako vidi stvari. Odvažan je i neustrašiv i tvrd", izjavio je Malik.

On je takođe demokratskog kandidata Džoa Bajdena opisao kao previše starog i slabog za pobedu.

"Mislim da neće uspeti. Zubi mu ispadaju, nasmejao se Malik. "Izgleda kao da će pasti mrtav." Malik tvrdi da je proveo poslednje 22 godine pišući svoju novu knjigu, koja ima 435 stranica, a 11. jula je debitovala na Amazonu.

Malik i Barak Obama imaju istog oca, Baraka Huseina Obamu, kenijskog ekonomistu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1982. godine.

Dvojica polubraće prvi put su se upoznali 1985. godine, kada je Barak imao 24 godine, i bili su u dobrim odnosima godinama.

Ali to se promenilo nakon što je Barak izabran za predsednika, i izbo spor oko toga ko će od kenijskih rođaka biti pozvan na inauguraciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.