U ZABITI KENIJE NALETELI NA RAZBOJNIKE SA MAČETAMA: Bračni par se jedva izvukao! (VIDEO)
Naišli na razbojnike, Foto: Youtube printscreen

zastrašujuće

U ZABITI KENIJE NALETELI NA RAZBOJNIKE SA MAČETAMA: Bračni par se jedva izvukao! (VIDEO)

Muškarci su pljačkali beli kombi, ali kada su ugledali da im se približava drugo vozilo, potrčali su prema njemu

Objavljeno:

Nadzorna kamera iz automobila uhvatila je zastrašujući trenutak u kojem su se našli bračni par Brajant i Loren Svenson koji su se vozili ruralnim putem u Keniji.

Oni su se 30. novembravozili u grad Kijabe (sat na nadzornoj kameri nije dobro podešen), a na putu su u blizini grada Mai Mahiu naišli na beli kombi kako stoji nasred neasfaltiranog puta.

Iza njega su ugledali trojicu razbojnika s mačetama. Muškarci su pljačkali beli kombi, ali kada su ugledali da im se približava drugo vozilo, potrčali su prema njemu.

Brajant je prvo počeo da vozi unazad kako bi zatvorili prozore na automobilu, a potom je dao gas i krenuo napred. Kriminalci su i dalje trčali za njima, a u jednom trenutku na snimci se čuju pucnjevi.

Bandu su zaustavili policajci koje je bračni par video pokraj puta pre nego što su naleteli na razbojnike, piše Daily Mail.

– Muškarac sasvim levo imao je pištolj, ali nije uspeo da ga izvuče na vreme. Izabrali su ovo mesto za zasedu jer je put vrlo loš. Hvala bogu na ručnom menjaču. Pre nego što smo naleteli na njih, prošli smo kraj dvojice naoružanih policajaca. Pucnjava koju čujete na kraju videa trenutak je kada se policija uključila. Srećni smo što smo otišli pre nego što je pucnjava započela – objavio je Brajant na Fejsbuku dan nakon neprijatne scene.

Inače, on i supruga s decom su se preselili iz američke savezne države Jute u Najrobi pre tri godine gde su otvorili teretanu za crossfit.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.