UZ OVU BILJKU SE USPEŠNO IZBORITE SA ANKSIOZNOŠĆU, DEPRESIJOM I NESANICOM: Prirodnim putem se rešite mnogih tegoba
Promo, Foto: Promo

Efikasno dejstvo

UZ OVU BILJKU SE USPEŠNO IZBORITE SA ANKSIOZNOŠĆU, DEPRESIJOM I NESANICOM: Prirodnim putem se rešite mnogih tegoba

Pasiflora je biljka koju je prvi otkrio španski konkvistador u Peruu 1569. godine

Objavljeno: 17:22h

Pasiflora je biljka koju je prvi otkrio španski konkvistador u Peruu 1569. godine i ima dugu istoriju primene u olakšavanju i ublažavanju mnogih tegoba, kao što su nesanica, anksioznost, epilepsija, visok krvni pritisak, problemi sa varanjem i mnoge druge.

San Sebastian PASSIFLORA Tincture pomaže u olakšavanju simptoma anksioznosti i nesanice. Umirujuće dejstvo koje poseduje, dolazi od prisustva flavonoida, a najviše od flavonoida zvanog krizin, koji je glavni sastojak pasiflore. Pasiflora je nežan, prirodan dodatak ishrani i najbolji prijatelj kvalitetnog sna. Njena balansirana lekovita snaga dolazi od alkaloida i bioflavonoida biljaka, jedinstvenih jedinjenja koja u pozitivnoj interakciji sa sopstvenim mehanizmima tela održavaju mentalno, fizičko zdravlje i ravnotežu. Pasiflora pomaže: Protiv nesanice, ublažava anksioznost, depresiju, prirodan je tretman za smirivanje tahikardije, poboljšava koncetraciju, protiv Parkinsonove bolesti i smanjuje grčeve i bolove u stomaku.

foto: Promo

Pasiflora opušta grčeve i napetost mišića bez uticaja na disanje ili psihološke funkcije, na način na koji to većina sedativa čini, što ga čini moćnim, a ipak lakim i prijatnim za upotrebu.

Najčešća medicinska upotreba pasiflore je kao pomoć ublažavanju nesanice, nemogućnosti zdravog i kontinuiranog sna. Konkretnije, poslednja istraživanja otkrivaju da mala doza pasiflore doprinosi kvalitetnom i mirnom snu kod odraslih osoba i to bez osećaja pospanosti tokom čitavog dana.

Zbog antispazmolitičkog i sedativnog delovanja, fizička bol takođe se umanjuje pasiflorom na više načina. Pasiflora je najbolji izbor za predmenstrualne grčeve ili za umirenje jake migrenske glavobolje. Takođe, može da ublaži i bolove u mišićima i grčeve, pa čak i jake zubobolje.

Nervoza, anksioznost, svakodnevni stres i pritisak uzrokovan modernim i brzim načinom života biće drastično smanjeni i ublaženi zahvaljujući redovnoj upotrebi pasiflore. Pored toga, pasiflora ne izaziva pospanost ili smanjen radni učinak narednog dana što je karakteristično za sedative.

* Nisu zabeležena ozbiljna neželjena dejstva usled korišćenja ekstrakta pasiflore, ali se treba pridržavati preporučenog dnevnog unosa, jer prekoračenje preporučenih doza može da dovede do pospanosti, konfuzije, vrtoglavice i ubrzanog rada srca.

** Trudnice i dojilje – Nije bezbedan za upotrebu kod trudnica, jer sadrži materije koje mogu da podstaknu kontrakcije materice. Nije poznato da li ima neželjenih dejstava kod dojilja.

OVDE možete naručiti tinkturu Pasiflore, po sniženoj ceni od 560 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.