JEZIVI SNIMAK IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Ono što su bolničari i sestre radili pacijentu je ČIST UŽAS! (VIDEO)
Bolničari su zlostavljali deku, Foto: Youtube printscreen

teško zlostavljanje

JEZIVI SNIMAK IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Ono što su bolničari i sestre radili pacijentu je ČIST UŽAS! (VIDEO)

Direktor je dao ostavku

Objavljeno:

Direktor psihijatrijske klinike u Rusiji dao je otkaz nakon što je u javnost procurio uznemirujući video u kojem se vidi kako medicinski brat zlostavlja starijeg pacijenta.

U isto vreme na internetu je nastala prava revolucija pa se zahteva kazna za sve koji su na bilo koji način učestovovali u zlostavljanju.

Naime, video na kojem se vidi kako pacijenta gađaju papčama, a medicinski brat Andrej Bukovskyiga udara s nogom po zadnjici, dok se čuje kikotanje drugih sestara, eksplodirao je onog trenutka kada je osvanuo na Jutjubu.

- Gledali smo video… To je zaista naša bolnica. Ovo je grozno i spreman sam dati ostavku - rekao je za RT Aleksandar Beljaev, direktor bolnice.

Navodi i kako će se optuženi suočiti sa strogim disciplinskim merama, a moguće je i da će izgubiti posao.

U ministarstvu zdravstva okarakterisirali su ovo kako ‘veliko kršenje prava pacijenata’ pa je u bolnicu poslana inspekcija.

Video je procurio kada je zlostavljač Bukovski poslao sporan snimak devojci koju je upoznao preko društvene mreže. Hteo ju je impresionirati, ali mlada žena je ostala šokirana pa je odlučila da ode u policiju i staviti video na društvene mreže ne bi li upozorila na zlostavljanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.