ZLOSTAVLJALE DEČAKA SA DAUNOVIM SINDROMOM: Dadilje ga terale da puši MARIHUANU, a ono što su posle uradile je NEHUMANO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

DADILJE IZ PAKLA

ZLOSTAVLJALE DEČAKA SA DAUNOVIM SINDROMOM: Dadilje ga terale da puši MARIHUANU, a ono što su posle uradile je NEHUMANO! (VIDEO)

Imaju iza sebe brojna krivična dela

Objavljeno:

Dve tinejdžerke koje su radile kao bebisiterke mogle bi biti uhapšene i procesuirane zbog zlostavljanja deteta ometenog u razvoju.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video-snimak u kojem osmogodišnjem Brajanu Grinhausu, inače obolelom od Daunovog sindroma, bebisiterka Lindzi Mos daje da puši marihuanu preko "bonga", policija iz Asteka u Albukerkiju ubrzo je identifikovala i nju i njenu koleginicu Dalas Baron.

Njima ovo nije prvi put da zlostavljaju i snimaju dečaka, pa je tako na društvene mreže dospeo i video u kojem ga tokom igre gađaju praznim balonom od dvadeset litara u glavu.

Amanda, majka dečaka, izjavila je da je u šoku, pogotovo što je jedna od njih trudna.

- On je najdraži dečak, ne znam kako su mogle to da mu učine. Jedna od njih dve je trudna, ne znam kako su mogle… - rekla je ona.

Čitav slučaj je izašao na videlo kada je dečakov otac dostavio policiji šokantne video-snimke. Kako su izjavili iz policije, njih dve iza sebe imaju brojna krivična dela.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.