OTIŠAO JE U TURSKU PO BLISTAV OSMEH, A SAČEKALA GA JE PRAVA NOĆNA MORA: Dečko objasnio sve o OVOM ZAHVATU (VIDEO)
Dejv Čadli, Foto: pRINTSCREEN tIKtOK/ink.body1

neverovatno

OTIŠAO JE U TURSKU PO BLISTAV OSMEH, A SAČEKALA GA JE PRAVA NOĆNA MORA: Dečko objasnio sve o OVOM ZAHVATU (VIDEO)

Iako mu je stomatolog rekao da ima odlične i jake prirodne zube Dejv nije odustajao

Objavljeno:

Blistavo beli zubi postali su prioritet kako kod žena tako i kod muškaraca. Dejv Čadli majstor za tetoviranje rešio je da sebe časti novim zubima. Kako je želeo da uštedi ovaj mladić je, kao i mnogi drugi Britanci, seo u avion i otputovao u Tursku kako bi dobio nove blistavo bele zube. Međutim, usledilo je nešto čemu se nije nadao, piše britanskii San.

Bolna procedura

Kako je objasnio u snimku koji je podelio na TikToku imao je jake prirodne zube. Donji zubi su bili neravnomerni i nije mu se dopala njihova prirodna boja pa je rešio da to promeni.

- Moji prirodni zubi uvek bili u odličnom stanju. Čak je stomatolog u turskoj klinici bio impresioniran njihovom debljinom i čvrstoćom. Međutim, ja sam odlučio da imam blistavo beli osmeh i nisam odustajao. Razlog za ovu odluku je bio čisti narcizam - priznao je Dejv.

@ink.body1 Replying to @Projekts_ Here’s what my teeth looked like before naturally before the veneers (crowns). I didn’t have a huge issue with them before, as they were, they were never in poor condition. I actually just prefer the look #veneers #turkeyteeth #dentistry #teeth ♬ original sound - Ink.body

Da bi mu stavio fasete stomatolog je morao da sastruže njegove prirodne zube.- Bilo je vrlo neprijatno i bolno. Nisam mogao da jedem čvrstu hranu, samo čorbice, smutije i sokove. Ali, bio sam rešen da istrajem - dodao je on.

Intervenciju je platio skoro 4. 700 evra ali izostao je rezultat kome se nadao. Njegov snimak iz Turske pogledan je 6, 7 miliona puta a sam Dejv je priznao da mu se ne sviđa kako je sve ispalo i da izgleda kao da ima plastične zube u ustima.

Usledili su brojni različiti komentari na njegov post, a ljudi na društvenim mrežama su mu jasno poručili šta misle o njegovim zubima.

@ink.body1 Went to Turkey to our perfect non crooked zirconium veneers🦷 follow for part 3 where I share my full journey and discuss price here compared to the price of porcelain veneers in the UK, why some veneers go wrong and loads more #veneers #turkeyteeth #dentistry #teeth @Prime health concept ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed
@ink.body1 Went to turkey to get our porcelain veneers. We wanted perfect non crooked teeth😁 follow for part 2 where I will go over the veneers price in turkey compared to the price in the UK. Well also talk about how long porcelain veneers last and talk about the cases where people teeth have gone wrong #veneers #turkeyteeth #dentistry #teeth @Prime health concept ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

- Evo razloga deco zašto morate paziti na svoje zube. Kad ih imate ne morate se gledati i smejati plastičnim ćurećim zubima.

- Za 8 do 10 godina sve te fasete će morati da se vade, a onda ćete nositi proteze.

- Savršeno zdrave prirodne zube zamenio si sa tim čudom u ustima.

- Ja se nadam da nikad nećeš zažaliti zbog svoje odluke.

- Tvoji zubi su bili odličnio, ne razume zašto si to sebi uradio.

- Ti novi zubi su tako veštački!

- I sad ćeš do kraja života morati to da nosiš u ustima?!

- Nervira me što moraš da se pravdaš. Tvoje telo je samo tvoje i možeš s njim da radiš šta god želiš ako te to čini srećnim i ako se zbog toga osećaš bolje.

- Brate, priznaj da nisi baš zamišljao da će ovo nositi u ustima. Izgledaju kao plastični - bili su samo neki od komentara na njegov post.

Iako hiljade Britanaca svake godine odlaze u inostranstvo u potrazi za novim belim zubima, stručnjaci upozoravaju na opasnosti putovanja u Tursku radi stomatološkog tretmana. Oni ističu da je postupak za postavljanje ovih "turskih zuba" neizvrstan i da je nepovratan. Zato je važno dobro razmisliti pre nego što se odlučite na bilo kakvu trajnu promenu na sebi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.