PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE
Otac sedi u fotelji, Foto: Printscreen Instagram/dereklipp_

video

PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE

Snimak izazvao salve smeha na Instagramu

Objavljeno:

Zubić vila je običaj koji postoji u mnogim zemljama. Kada detetu ispadne prvi zub roditelji mu ispod jastuka koji mu je navodno ostavila zubić vila. Nekada su tata i mama ispod jastuka ostavljali metalne kovanice, a sad sve češće i papirne novčanice. Ovaj običaj se ustalio i za ostale ispale zube, pa su mališani srećni kad im svaki mlečni zub ispadne. Međutim, snimak jednog tate postao je rado gledan i prosleđivan na društvenim mrežama.

Ovaj tata je izgleda popio neku čašicu alkohola, ali to ga nije sprečilo da se seti da mu je sinu noć pre toga ispao zub, pa je posegao za novčanikom i rešio je da svog jednica počasti ne sa 10, već sa 20 dolara. Međutim, pošto nije obratio pažnju na novčanice, on je umesto dve novčanice po 10 dolara ostavio znatno više, a da to nije ni primetio.

Snimak počinje slikom ovog tate koga snima kućna kamera kako sedi u dnevnoj sobi i uživa u piću uz televiziju, kada iz dečije sobe čuje ushićen glas svoga sina.

- Tata, tata, izgleda da je noćas zaista bila Zubić vila. Ostavila mi je čak 110 dolara, ne mogu da verujem da mi je ostavila 110 dolara - čuje se glas ovog zadovoljnog deteta.

Ovaj otac i dalje nastavlja opušteno da sedi uz televiziju i kaže sinu da bolje obrati pažnju na novčanice, budući da mu je Zubić vila sigurno ostavila 20 dolara. Međutim, kada mališan tvrdi da je proverio i da je ipak u pitanju 110 dolara, ovaj muškarac naglo ustaje i prilazi novčaniku kako bi video da nije slučajno dao sinu više novca nego što je planirao. On se hvata za glavu pošto je uočio svoj propust. Naime, iako je hteo da sinu ostavi dve novčanice od po 10 dolara, on mu je ostavio jednu novčanicu od 10 dolara i drugu od 100 dolara. Muškarac je čak opsovao sebi u bradu i odgovorio sinu da izgleda da je Zubić vila popila neko piće sinoć.

Video je samo na Instagramu dobio 288.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Da li bi želo da usvojiš i mene, isplati mi se, ako ću dobijati po 110 dolara po svakom zubu.

- Ja bih pristao da budem tvoje dete i za 20 dolara po zubu!

- Zubić vila ne vraća kusur!

- Kakvo razbacivanje parama, to je tradicija koja nalaže da se ostavi novčić umesto zuba, mi smo ćerki ostavili dolar.

- Mi nismo imali ništa sitnije od 50 dolara u trenutku kada nam je ćerki ispao prvi zub, pa smo joj objasnili da je toliki novac ostavila Zubić vila, ali da taj novac pokriva i sve ostale zube.

- Legenda kaže da je Zubić vila od te noći prestala da pije!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.