VIDEO JE OVAJ DETALJ NA TELU SVOJE ZGODNE ŽENE I VIŠE NIKAD NIJE IMAO SE*S SA NJOM: Svi su bili u NEVERICI, haos
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

VIDEO JE OVAJ DETALJ NA TELU SVOJE ZGODNE ŽENE I VIŠE NIKAD NIJE IMAO SE*S SA NJOM: Svi su bili u NEVERICI, haos

Počeo sam da varam svoju ženu jer mi više nije privlačna. Imam 42 godine i radim kao fotograf za magazin koji se bavi prodajom odee

Objavljeno:

Kultna rubriku "Draga Dajdre" u kojoj čitaoci britanskog magazina "The Sun" iznose svoje emotivne i seksualne probleme, a stručnjak odgovara uvek ima šta interesantno da ponudi. Svojevremeno se za pomoć se obratio i jedan unesrećeni surpug koji ne može da prestane da vara svoju suprugu, i to isključivo sa plus sajz modelima.

Počeo sam da varam svoju ženu jer mi više nije privlačna. Imam 42 godine i radim kao fotograf za magazin koji se bavi prodajom odeće. Veoma mi je zabavno dok radim, čak i sa decom, ali najviše volim da radim sa modelima punije građe. One su toliko zadovoljne u svojoj koži.

"Ima bolje mišiće na stomaku od mene i to mi gasi svaku želju za seksom"

mišići
foto: profimedia

Moja supruga ima 38 godina i dobar posao u fabrici koja se bavi preparatima za mršavljenje. Mislim da to ima ogroman uticaj na nju. Reklamira proizvode za mršavljenje i u zadnje vreme je postala opsednuta teretanom. U redu, ona je mršava, ali sada izgleda i ispijeno, a njeno telo je sve tvrđe i tvrđe.

Ima bolje mišiće na stomaku od mene i to mi gasi svaku želju za seksom. Kad ima slobodnog vremena, uredno je u teretani. Takođe, moja žena opsesivno pazi šta jedemo. Restorani uopšte ne dolaze u obzir, a uveče pred spavanja uredno prelistava svoje fitnes magazine.

Na jednom od snimanja počeo sam da razgovaram sa modelom iz Skandinavije. Imala je 32 godine, bila je predivna, bujnih oblina, i bio sam potpuno očaran. Dao sam joj par komplimenata, a ona me je pozvala u njen hotel na piće. Jedno piće se pretvorilo u njih nekoliko.

Predložila mi je seks. Njeno telo je bilo fantastično, obline na svim pravim mestima, a koža meka poput svile. Bila je veoma ženstvena. Posle me je mučila krivica, ali znao sam da moja žena nikad neće saznati.

Onda sam završio u krevetu sa drugom ženom, takođe modelom za magazin, koja je ove nedelje napunila 27 godina. I njeno telo je bilo privlačno i mekano, a seks je bio fenomenalan.

Znam da ovo što radim nije korektno. Kako da popravim svoj brak? Da li je moguće da će moja žena ponovo početi da me privlači?

Kakav je odgovor stručnjaka?

Kvalitetna i dobra veza se ne bazira samo na fizičkoj privlačnosti, temelji se na privlačnosti karaktera i želji da se s tom osobom komunicira i provodi vreme.

Očigledno je da ste se ti i tvoja žena udaljili, možda stvarno zbog njene opsednutosti izgledom i teretanom, ali možda ona sve to radi ne zbog sebe, već zbog vas dvoje. Danas postoji veliki društveni pritisak na to kako neko izgleda, a favorizuje se vitkost.

Razgovaraj sa ženom o vašoj vezi, objasni joj kako se osećaš i reci joj da ti smeta što toliko vremena provodi u teretani. Reci joj da želiš da podstakneš strast u vašoj vezi, predloži joj da zajedno izađete i provodite više kvalitetnog vremena zajedno. Izlazak na večeru jednom nedeljno neće naškoditi njenoj dijeti ili fitnes rutini.

Seti se zašto si se zaljubio u svoju ženu. Reci joj što ti se tad svidelo kod nje i šta danas kod nje voliš. Potrudi se da se ona dobro oseća sama sa sobom.

00:24

NE JEDEM HLEB DA BIH BILA ZGODNA: Evo kako Kaja održava dobru liniju

(Espreso/Blic žena/stefana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.