OVOME SE NISTE NADALI, JOŠ JEDNA SKANDALOZNA REVIJA U NIZU: Ili GOLOTINJA ili SATANIZAM - između ne postoji (VIDEO)
Devojka u kostimu na reviji u Berlinu, Foto: Printscreen/ Twitter/ @Lyla_lilas

jezivo

OVOME SE NISTE NADALI, JOŠ JEDNA SKANDALOZNA REVIJA U NIZU: Ili GOLOTINJA ili SATANIZAM - između ne postoji (VIDEO)

Berlin je čuven po svojoj ekscentričnosti, a imitiranje životinjskog sveta na pisti nije novost, ovo je međutim sve samo ne moda

Objavljeno:

Nedelja mode u Berlinu, poznata po svojim ekscentričnim i provokativnim izdanjima, ponovo je uspela da iznenadi svojom hrabrošću i šokirala posetioce jednom od najneobičnijih revija do sada.

Na sredinu modne piste, istrčala je manekenka ili maneken nismo baš sigurni, u spektakularnom kostimu - ajkule!

Da, dobro ste pročitali - ajkule!

Možete zamisliti izraz lica publike kada su shvatili da se u tom neobičnom kostimu krije upravo manekenka ili maneken, koja treba da predstavlja najnoviju kolekciju. Nakon prvobitnog zapanjenja, neki su se smejali, drugi su razrogačenih očiju posmatrali scenu, a neki su se zapitali da li je sve to samo šala.

Naravno, kometari su se samo nizali od onih "svet je otišao dođavola", "šta misliš kada bi se tvoj šef ovako pojavio na poslu", do "crni Radovane šta smo dočekali".

I dok su se neki divili kreativnosti dizajnera Lennart Krause koji je smislio ovu kontroverznu ideju, drugi su se pitali do koje granice modna industrija može ići kako bi privukla pažnju javnosti. Kostim ajkule izgledao je spektakularno, sa svakim detaljem dovedenim do savršenstva, ali nije bilo moguće izbeći pitanje - da li je to moda ili senzacija?

Ova revija jasno je pokazala koliko su neki ljudi spremni da idu kako bi privukli pažnju, bilo da je reč o dizajnerima koji su izmislili ovakav kostim ili manekenu koji je hrabro pristao da ga nosi. Bez obzira na to što je to izazvalo žamor i postalo glavna tema svih modnih razgovora, ne možemo se oteti utisku da je moda postala zarobljena u svojoj potrebi za pažnjom i senzacijom.

Možda bi bilo dobro da se zapitamo - kuda to moda ide? Da li je postala samo igra traženja novih granica šoka, umesto da ostaje izraz kreativnosti i individualnosti? Kostim ajkule na Nedelji mode u Berlinu sigurno će ostati upamćen, ali da li će modna industrija zaista pronaći put nazad ka suštini i eleganciji, ostaje pitanje koje visi poput ove suknje na kostimu ajkule koja nam je svima upala u oči.

Nedavno je druga vrsta skandalozne revije održana u Majamoiju, gde su devojke skoro gole izašle na pistu.

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.