"SNIMAO NAS JE U INTIMNIM ODNOSIMA": Devojka očajna zbog LJUBAVNIKA, strahuje od jedne stvari...
Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

pogrešila je

"SNIMAO NAS JE U INTIMNIM ODNOSIMA": Devojka očajna zbog LJUBAVNIKA, strahuje od jedne stvari...

Par meseci nakon njihovog odnosa srela je njegovog prijatelja koji je nazvao pogrdnim imenom i rada je shvatila da je prijateljima pokazao njihov privatni video

Objavljeno:

Jedna devojka se u svojoj ispovesti požalila savetnici za odnose kako se našla u veoma nezavidnoj situaciji zbog svoje nepromišljenosti. Kako je mlada devojka, u ranim dvadesetim godinama, sasvim slučajno je upoznala momka koji je važio za lokalnog lepotana koji je pored sebe uvek imao devojku.

Iako je u momentu kada ga je upoznala imao devojku, ponudio joj je da imaju intimne odnose što je ona oberučke prihvatila, nadajući se da će ta veza da preraste u nešto više.

Pristajala je na sve što bi poželeo, pa čak i da snima njihov intiman odnos.

Seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Devojka je priznala kako se zaljubila u njega, ali emocije joj nisu bile uzvraćene. Pošto joj je rekao da ta njihova veza više ne funkcioniše i da se ne nada ničemu, pokušala je da ga zaboravi. Par meseci nakon njihovog odnosa srela je njegovog prijatelja koji je nazvao pogrdnim imenom i rada je shvatila da je prijateljima pokazao njihov privatni video.

Nakon toga ga je besno pozvala i očitala mu lekciju rekavši koliko je povređena i razočarana zbog njegovog potupka, nakon čega joj je on rekao da treba da bude polaskana zbog toga što je spavala sa njim, a da je on obrisao snimak i da može da bude mirna. Međutim, nesrećna devojka se i dalje plaši da taj snimak ne ode u etar, ili ne završi na nekom sajtu. zato što ne zna šta je uradio sa njim.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Savetnica je bila zgrožena potezom ovog momka rekavši devojci da su ona i njegova tadašnja devojka izmanipulisane i da on ne poštuje ni jednu ženu. Naglasila je kako ju je iskoristio i odbacio, jer očigledno ima nisko samopouzdanje i samopoštovanje. što je išlo u korist njegovom egu. Posavetovala je da se obrati upravi za pomoć koja se bavi prevencijom i sankcionisanjem neprimerenih snimaka, poručivši joj da ni ona, niti bilo koja druga devojka, ne zaslužuju da se neko tako ponaša prema njima.

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.