IMALA SAM DVA PUTA ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, MOLIO ME JE ZA OVO DOK ŽENA NIJE TU: Dopalo mi se, usledio je nastavak
Foto: Profimedia

ne prestaje da razmišlja o njemu

IMALA SAM DVA PUTA ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, MOLIO ME JE ZA OVO DOK ŽENA NIJE TU: Dopalo mi se, usledio je nastavak

Dala mu je do znanja da se zaljubljuje u njega, a on ju je naveo da veruje da on isto oseća i da planira napustiti svoju ženu

Objavljeno:

Upotrebljena sam samo za seks i besna sam na sebe jer sam pala na čari svog bivšeg ljubavnika. Kad mi je prošle godine počeo slati poruke na Facebooku, bilo mi je drago razgovarati s njim - napisala je jedna žena za The Sun.

Nakon nekoliko nedelja počeo joj je pričati o svojim problemima sa suprugom. Neko je vreme sama i živi sama otkako se rastala s bivšim dečkom pa joj je bilo lepo razgovarati s nekim.

- Naivno, mislila sam da samo želi savet i rame za plakanje. Ali nakon nekoliko meseci, njegove poruke postale su koketne i jasno je dao do znanja da ga zanima više od prijateljstva. Odupirala sam se isprva, ali jedne noći, kada je njegova žena bila van grada, popustila i rekla da može doći k meni - nastavio je.

Stigao je u 2 sata ujutro. Nisu mogli držati ruke jedno od drugoga i imali su neverovatan seks. Dala mu je do znanja da se zaljubljuje u njega, a on ju je naveo da veruje da on isto oseća i da planira napustiti svoju ženu.

- No, sutradan se stvarno ohladio prema meni i rekao da mu je žena sumnjičava, pa više nije mogao razgovarati. Zatim je upitao može li ponovo doći sledeći put kad ona ode. Složila sam se, ali se pojavio isti problem. Osećala sam se tako iskorišteno i povređeno, pa sam, kad je pitao treći put, odbila. Iako znam da sam postupila ispravno, ne mogu ga izbaciti iz misli i nastavljam plakati - otkrila je.

- Iskoristio je vašu dobrotu i zaslužujete mnogo bolje od njega. Vrlo brzo ćete to shvatiti i pitati se što ste videli u njemu. Učinili ste potpuno ispravnu stvar što ste ga ostavili. Držite se podalje kako ne bi pali u iskušenje. Naučite iz njegovog proračunatog ponašanja i izbegnite ovaj nepravedan tretman. Bol će polako postati manje intenzivna kako se ovaj problem seli u vašu prošlost - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.