IZ TORBE IZVUKLA STVAR KOJA VREDI ČITAVO BOGATSTVO: Jedna od najmađih MILIJARDERKI na svetu ŠOKIRALA CEO INTERNET
Kajli Džener, Foto: Profimedia

video

IZ TORBE IZVUKLA STVAR KOJA VREDI ČITAVO BOGATSTVO: Jedna od najmađih MILIJARDERKI na svetu ŠOKIRALA CEO INTERNET

Svaki njen snimak na društvenim mrežama prikuplja veliki broj fanova

Objavljeno:

Kajli Džener jedna je od popularnijih sestara poznate Kardašijan-Džener porodice. Poslednjih godina uspela je da izađe iz senke sestre Kim i da stekne veliku broj fanova, ali i bogatstvo.

Vlasnica je brenda kozmetike koji je nazvala Kajli kozmetika, a čiji proizvodi se traže širom sveta. Neretko je i ona sama glavna promoterka ovih proizvoda, a čini se da joj to odlično ide. Svaki njen snimak na društvenim mrežama prikuplja veliki broj fanova.

Jedan od poslednjih snimaka koji je Kajli izazvao je buru na Instagramu. Džener je započela svoj video, koji trenutno ima preko 8,8 miliona pregleda i 1,2 miliona lajkova, rekavši da nije sigurna šta se nalazi u njenoj torbi koja i sama košta 4.900 dolara.

Ovo je bio naizgled spontan video koji je nazvala What's in my bag (Šta je u mojoj torbi), jer je želela da pokaže svojim pratiocima najnoviji proizvod iz kozmetičke linije "Kajli".

U njenoj torbi je bilo mnogo proizvoda brenda koji poseduje, ali i onog čija je vlasnica njena sestra Kim Kardašijan, uključujući sredstvo za dezinfekciju ruku, šnala za kosu, rumenilo i niz balzama i olovki za usne.

- Ovde ima svega i svačega - primetila je Džener.Međutim, video je privukao najviše pažnje kada je Kajli iz torbe ležerno izvukla zlatni sat, objašnjavajući kako pripada njenoj ćerki Stormi. - Ovde imam mali Stormin sat. To je zapravo moj sat, ali ona ga je nosila, pogledajte kako joj je mali zglob. Nosila ga je na rođendanskoj zabavi i više nije htela da ga stavi na ruku - objasnila je Džener, misleći na njenu petogodišnju ćerku Stormi Vebster koju ima sa reperom Travisom Skotom.

Ljudi u komentarima počeli su da ističu da je "Stormin mali sat“ zapravo izgledao kao Roleks - i to ne bilo koji Roleks, već Roleks Day-Date od žutog zlata, koji se prodaje za preko 41.500 dolara.

Sat veoma podseća na Roleks, koji ima nazubljeni okvir (prsten koji drži kristalno lice sata) i klasičnu narukvicu marke President.

- Stormin mali Roleks je samo slučajno ubačen u torbu -

- Stormi ima stila - glasili su samo neki od komentara. Džener, koja ima preko 52,6 miliona pratilaca i 1,1 milijardu lajkova na TikTok-u, uglavnom objavljuje video snimke iz svog svakodnevnog života, promoviše svoj stil, svakodnevnu rutinu i svoje prozvode. Nedavno je dospela na naslovne strane zbog toga što je govorila o svojim filerima u usnama, rekavši da je laž da se podvrgla plastičnim operacijama, kao i zbog navodnog zabavljanja sa glumcem Timotejem Šalametom.

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.