MOLE JE DA SKINE KUPAĆI SA SEBE: Ovo su najveće BRADAVICE ikad, niste na POGREŠNOM SAJTU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

MOLE JE DA SKINE KUPAĆI SA SEBE: Ovo su najveće BRADAVICE ikad, niste na POGREŠNOM SAJTU (FOTO)

"Moraš da daš upozorenje, mislio sam da sam kliknuo na pogrešnu aplikaciju", "Kakv šok!", "Ovo toliko stvarno izgleda", "Svi se ponadali da su prave", glasili su neki od komentara

Objavljeno: 12:21h

"Kupaći sa bradavicama" već je oduševio poznate dame, ali mnogima se neće dopasti ako postane glavni trend ove sezone.

Sestre Kardašijan-Džener odavno diktiraju modne trendove. Iako na početku mnogima deluju bizarno, brzo se usvoje i devojke širom sveta počnu da ih nose.

Ovoga puta, Kajli Džener napravila je selfi u kupaćem neobičnog dizajna. Prvo će vam se učiniti da je milijarderka uslikala potpuno gole grudi, a potom ćete shvatiti da je reč o dizajnu.

Kupaći je u boji kože, a na gornjem delu nacrtane su bradavice, koje izgledaju kao prave. Samim tim, ako ga obučete, delovaće kao da ste promašili plažu i da ste u potrazi za nudističkim delom.

"Moraš da daš upozorenje, mislio sam da sam kliknuo na pogrešnu aplikaciju", "Kakv šok!", "Ovo toliko stvarno izgleda", "Svi se ponadali da su prave", glasili su neki od komentara.

1 / 10 Foto: Profimedia

Ipak, mnogim ženama se ovo nije dopalo, pa su u komentarima pisale da se nadaju da devojke ovoga puta neće "poludeti" za svim i svačim što poznate sestre obuku. Kako su napisale, ne žele da postane najmoderniji ovog leta.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.