URUČILI SU SINU POKLON, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Zanemeli su zbog njegove reakcije, OVOME SE NIKO NIJE NADAO (VIDEO)
Sin, Foto: Printscreen/Tiktok/for_laugh

šok

URUČILI SU SINU POKLON, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Zanemeli su zbog njegove reakcije, OVOME SE NIKO NIJE NADAO (VIDEO)

Tako je jedan dečak na TikTok mreži oduševio sve svojom emotivnom reakcijom zbog poklona koji je dobio. On ga je u neverici sklonio na stranu, a onda se obratio roditeljima sa zbunjenim pogledom

Objavljeno:

Odrastanje ranijih generacija nekada je bilo potpuno drugačije od današnjeg. Deca su zabavu pronalazila u najobičnijim stvarima, pokušavajući da naprave nešto od onoga čime raspolažu, naročito ako su se igrala na selu. Igračaka je i onda bilo, ali je postojala umerenost u svemu i dobiti novu igračku bio je znak zasluge i da su mališani zbog toga nagrađeni.

Zbog toga je dobiti igračku u to vreme zaista bio događaj za prepričavanje, a ako je ne bismo imali u nekom trenutku uvek su postojale alternative igranja. Današnja deca u većini slučajeva ne funkcioništu tako. Ne samo što će vas mnoga popreko pogledati ukoliko im spomenete igru bez igračaka, već će zahtevati svoje igračke ili odlazak u igraonicu gde mogu uživati u svim "blagodatima detinjstva", verujući da ih te stvari prirodno sleduju.

I ne samo to, mnoga neće pokazati posebno oduševljenje i zahvalnost onim što im darujete, već će se povrh svega namrgoditi zato što "nisu dobili ono što žele" ili im je kupljeno "ono što već imaju"? Međutim, uprkos takvoj praksi na koju smo navikli poslednjih decenija, posebno s pojavom telefona i tehnologije, igrica i mnogih drugih stvari koje nekada nisu bile dostupne, još ima dece koja znaju da cene sve što dobiju i da se obraduju i sitnicama.

Mnoga deca ipak znaju da se obraduju poklonu kako bi i trebalo

Tako je jedan dečak na TikTok mreži oduševio sve svojom emotivnom reakcijom zbog poklona koji je dobio. On ga je u neverici sklonio na stranu, a onda se obratio roditeljima sa zbunjenim pogledom.

- Ko mi je ovo kupio? Sviđa mi se - jedva je nekako izustio mališan.

U trenu su mu se oči napunile suzama.

Sviđa mi se! Hvala! - čuje se kako zatim izgovara kroz jecaje.

U snimku se potom čuje i plač kada je krenuo da zagrli roditelje.

Ovaj gest mališana je oduševio korisnike mreže koji su rekli da su deca poput njega retka i da zaslužuje mnogo više.

- Kad bi sva deca bila tako zahvalna -

- Verovatno ima po prvi put suze radosnice. Neprocenjivo! -

- Zahvalno srce -

- Kakva preslatka reakcija -komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su naveli da je pravo blago imati dete poput ovog dečaka koji zna da ceni sve što roditelji čine za njega. Većina se složila da će on odrasti u odgovornog i pametnog muškarca koji će znati racionalno da troši novac i da bude zahvalan na sitnicama koje ljudi za njega čine, ali će isto tako znati da uzvrati lepim gestovima.

Ipak, među mnogobrojnim korisnicima TikToka našli su se i oni koji su primetili da je mališan dobio mobilni telefon i da nije ni "čudno što se na takav način obradovao tom poklonu". Pojedinci su se zapitali da li je ipak premlad da dobije potpuno nov mobilni telefon na poklon

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.