DELE SE SLIKE GLUMCA KOJEG SRBI OBOŽAVAJU I VLADIMIRA ZELENSKOG: Ovo će RAZBESNETI RUSE, evo šta PLANIRAJU (FOTO)
Zelenski, Foto: Profimedia

potvrđeno

DELE SE SLIKE GLUMCA KOJEG SRBI OBOŽAVAJU I VLADIMIRA ZELENSKOG: Ovo će RAZBESNETI RUSE, evo šta PLANIRAJU (FOTO)

Kako se navodi, reditelj Miroslav Slabošpitski režiraće deveti nastavak, a Šon će glumiti američkog inženjera zvuka koji slučajno postaje svedok izbijanja rata kada 24. februara 2022. godine, kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu

Objavljeno: 10:12h

Šon Pen, kako piše The Hollywood Reporter, potpisao je ugovor gde će glumiti u ukrajinskom ratnom filmu "War Through the Eyes of Animals".

U pitanju je dugometražno ostvarenje koje ima devet delova, u režiji devet ukrajinskih reditelja, koja prati priču o ratu u Ukrajini kroz perspektive različitih životinja uhvaćenih u sukob, piše Index.hr.

Kako se navodi, reditelj Miroslav Slabošpitski režiraće deveti nastavak, a Šon će glumiti američkog inženjera zvuka koji slučajno postaje svedok izbijanja rata kada 24. februara 2022. godine, kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu.

"Apsolutno sam oduševljen što sam deo ovog filma. Velika mi je čast sarađivati ​​s neverovatnim glumcem i izvanrednom osobom te jednim od najvećih prijatelja Ukrajine Šonom Penom. Bio je s nama tokom napada 24. februara i duboko istražuje rat i Ukrajinu u svom dokumentarnom filmu. Njegova podrška nam je neprocenjiva", rekao je Slabošpitski.

1 / 3 Foto: Profimedia

Jedan od tvoraca antologije "War Through the Eyes of Animals", Oleg Kohan, navodi da je sve temeljeno na stvarnim događajima.

"Za nas je ključno da umetnici kalibra Šona Pena ne samo da priznaju zastrašujuću stvarnost koju prikazujemo već i pridonesu svojim glasovima. Ovo naglašava relevantnost teme filma o ekocidu u Ukrajini", rekao je Kohan.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.