KUPATILO IZ BIVŠE JUGE IZAZVALO HAOS NA MREŽAMA: Svi gledaju u OVAJ DETALJ - "Moje je i danas isto" (FOTO)
Jugoslavija, Foto: Chris Mellor / Alamy / Alamy / Profimedia

DA LI SE SEĆATE?

KUPATILO IZ BIVŠE JUGE IZAZVALO HAOS NA MREŽAMA: Svi gledaju u OVAJ DETALJ - "Moje je i danas isto" (FOTO)

Fotografija kupatila iz Jugoslavije probudila je nostalgiju i izazvala lavinu komentara.

Objavljeno:

Mnogi se i danas sa velikom nostalgijom prisećaju dobre, stare Jugoslavije. Žal za prošlim vremenima posebno se javlja kada vidimo određene uspomene i stvari koje su se nekada proizvodile u Jugi.

Jedna fotografija koju je objavila Fejsbuk grupa pod nazivom "Nostalgija" oduševila je javnost i pokrenula diskusiju. Naime, na fotografiji se nalazi kupatilo koje je gotovo cela Jugoslavija imala.

Na slici se vidi bela kada sa "nogicama", lavabo koji stoji odmah pored kade, dok iznad lavaboa stoji polica s ogledalom koja je možda i najkarakterističnija za to doba. Kupatilo je oblepljeno malim, sitnim pločicama koje su bile veoma polularne u to vreme.

Zamrzivač koji se našao u kupatilu privukao je najveću pažnju, a mnogi su komentarisali da je u to vreme ovakva pojava bila normalna , te da im to uopšte nije čudno.

"Ja nikad nisam videla zamrzivač u kupatilu nigde.Ako je ovo zamrzivač ,sve ostalo tu i tamo i svi su imali ovakvo kupatilo.", prokomentarisala je jedna korisnica.

"Moje kupatilo je i sada ovakvo pa nemam nostalgiju",napisao je jedan muškarac.

Dok su se neki podsmevali nedašnjem načinu života, jedna korisnica pokazala je veliko razumevanje - "Tako je nekada bilo. Tako su živele naše bake, a možda i mnogi roditelji. Ne treba se rugati prošlosti. Trebamo se stideti sadašnjosti i pomodarstva."

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.