BRAK POČEO DA JOJ SE KLIMA, PA JE DOŠLA NA RADIKALNO REŠENJE: Spasila VEZU, sad TROJE deli KREVET (VIDEO)
Brak, Foto: Profimedia

predlog veka

BRAK POČEO DA JOJ SE KLIMA, PA JE DOŠLA NA RADIKALNO REŠENJE: Spasila VEZU, sad TROJE deli KREVET (VIDEO)

Radikalna rešenja za brakove na tankim nogama

Objavljeno:

Timina Kuintana i njen suprug Brajnt su prošle godine imali veliku krizu u braku. Ona je, naime, saznala da joj je Brajant bio neveran i to ju je, kako kaže, porazilo, te je preduzela sve mere kako bi sačuvala brak.

Jedna od radikalnijih mera koje je sprovela bila je ona kada je pronašla devojku koja liči na nju i ponudila joj da bude u vezi sa njom i njenim suprugom.

- U prošlosti Brajant nije bio veran. Osećam da ako ste s muškarcem, treba da uradite sve što je potrebno da to uspe. Želim ga do kraja života. Šta god želi, šta god ga čini srećnim, to ću mu dati - rekla je ova žena.

Kako kaže, ona je devojku po imenu Kjara pronašla na društvenoj mreži "Facebook", a najvažnije joj je bilo da liči na nju.

Kada joj je predložila da uđe u vezu sa njom i Brajantom, Kjara je bila oduševljena.

Njih troje sada dele i krevet, a Tahmena ističe da joj je Kjara spasila brak.

- Nas dve sada nosimo i istu odeću i mnogi misle da smo bliznakinje. Najvažnije od svega je to što nismo ljubomorne jedna na drugu, a i kako bih mogla kada je napravila ludo od mog braka. Sada je naš odnos definitivno jači - zaključuje ona, a prenosi nypost.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espeso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.