ŽENA JE ODMERAVALA MOG NAJBOLJEG ORTAKA: Odlučio sam da je PUSTIM, desilo se OVO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VAU!

ŽENA JE ODMERAVALA MOG NAJBOLJEG ORTAKA: Odlučio sam da je PUSTIM, desilo se OVO!

U posebnom slučaju, Dejvid je opisao kako je otkrio da su njegova žena i najbolji drug razvili osećanja jedno prema drugome

Objavljeno:

Čovek se otvorio po pitanju uključivanja svog najboljeg druga u njihov seksualni život.

Dejvid je 39 godina bio u srećnom monogamnom braku sa svojom dugoročnom partnerkom, ali nakon što su dobili decu, osetili su potrebu da probaju nešto novo.

Podelivši priču na podkastu Striclty Anonymous, Dejvid je istakao da ne praktikuje poliamoriju, ali je priznao da su žena i on imali trojke sa nekoliko različitih muškaraca.

Par je u braku od ranih godina i prvo dete su dobili kada je Dejvidova žena imala 19 godina, a drugo kada je imala samo 23.

U posebnom slučaju, Dejvid je opisao kako je otkrio da su njegova žena i najbolji drug razvili osećanja jedno prema drugome.

Umesto da se zabrine, odlučio je da iskoristi priliku da sprovede eksperiment.

,,Jedne večeri, sam rekao- Vidi, ti i on, se očigledno privlačite, očigledno ima hemije. Jaki smo, biti ćemo jaki za nas uvek i zauvek, znaš to."

Dejvid je rekao partnerki da kada bi događaji eskalirali kada su izašli zajedno, da bi bio srećan da spava sa njegovim najboljim prijateljem.

1 / 6 Foto: Profimedia

I Dejvid i njegova žena su bili nesigurni na početku, ali su se njihove inhibicije srušile nakon izlaska kada su se opustili tekilom u lokalnom klubu komedije.

Rekao je: ,,Vratili smo se u kuću, seli su na kauč, a ja sam otišao u kupatilo. Kada sam izašao iz kupatila, počeli su da se ljube. Pogledali su me i oboje su bili pomalo nesigurni, a ja sam rekao, ,,ne zaustavljajte se zbog mene. Sve će biti u redu."

Dejvid se brzo pridružio zabavi, i opisao da se njihov prvi potpuni sastanak dogodio nekoliko nedelja kasnije kada je njegova žena iznajmila hotelsku sobu za Dejvidovog prijatelja.

Od tada je trio nastavio da ima odnose na svakih nekoliko meseci i osvrćući se na to, Dejvid se ne kaje što su otvorili brak na kratko vreme.

Bonus video:

05:31

BRZE VESTI 16.02.2022. 17:55

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.