DECA IMAJU 2 MAME, A KO JE TATA NEBITNO JE: Četvorka živi HARMONIČNO, a ko je pravi otac saznaće POD 1 USLOVOM !
Poliamorija, Foto: PrintScreen/ Instagram/ polyfamory

zanimljivo

DECA IMAJU 2 MAME, A KO JE TATA NEBITNO JE: Četvorka živi HARMONIČNO, a ko je pravi otac saznaće POD 1 USLOVOM !

Da li biste mogli da živite sasvim normalno sa svešću da nemate pojma ko je otac vašeg deteta?

Objavljeno:

Njih četvoro se svake noći smenjuju u krevetu, žene su bile trudne u isto vreme, a o deci vode računa svi podjednako. Kako ovo funkcioniše?

Da li biste mogli da živite sasvim normalno sa svešću da nemate pojma ko je otac vašeg deteta? Oni mogu. Četvorka koja živi u poligamiji trenutno je glavna tema društvenih mreža. Priznaju da ne znaju ko je od muškaraca čiji otac, ali i da ne smatraju da njihova porodica nije neobična. Ne žele da naprave test očinstva. Tačnije, time se uopšte "ne zamaraju".

Četvorka se u krevetima svake noći smenjuje. Međusobno menjaju partnere, a obe žene su u razmaku od nekoliko meseci ostale u drugom stanju. Naslednike smatraju zajedničkom decom i podjednako vode računa o njima. Pored njih, u porodici su i deca od sedam i osam godina. Njihovi roditelji su Alisa i Tajler Rodžers koji su ih dobili pre nego što su odlučili da žive u poligamiji sa prijateljima Sinom i Tajom Hartles.

"Želeli smo da napravimo sve što je moguće kako bismo bili sigurni da se svi osećaju kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku, genetika ne bi ništa promenila", rekla je Taja, dok je ostatak "ekipe" istakao da će podržati decu ukoliko jednog dana odluče da saznaju ko im je biološki otac.

Detalje privatnog života dele na društvenim mrežama. Kažu da su "kao svaka druga porodica, samo što ih je četvoro u ljubavnoj vezi".

"Naša veza je nastala prirodno, ali iziskivala je puno rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poligamiji i živeti sa četvoro dece, nasmejala bih ti se u lice. Nisam ni slutila da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek", rekla je Taja svom suprugu Sinu u jednom od snimaka.

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.