OVU GLUMICU JE SRBIJA OBOŽAVALA A ONDA JE RODILA BOLESNO DETE SA OVOM DIJAGNOZOM: Evo kako on DANAS IZGLEDA (VIDEO)
Esmeralda, Foto: Printskrin/Youtube/Esmeralda0489

OTKRIVAMO

OVU GLUMICU JE SRBIJA OBOŽAVALA A ONDA JE RODILA BOLESNO DETE SA OVOM DIJAGNOZOM: Evo kako on DANAS IZGLEDA (VIDEO)

Njeno dete rođeno je sa Daunovim sindromom, zbog čega se Leticija nakratko povukla iz javnosti

Objavljeno: 12:40h

Kada se emitovala čuvena serija "Esmelarda" ulice u Srbiji su bile prazne. Glumica Leticija Kalderon kojoj je pripala uloga glavne junakinje bila je veoma popularna. Na vrhuncu slave iskusila je brojne izazove, a umalo se nije odala porocima.

"Bila sam mlada i nisam se kontrolisala, a sve mi je bilo dostupno. Novac, slava, popularnost, pa i droga", rekla je glumica koja se udala dva puta i razvela, a sa advokatom Huanom Koladom dobila je dva sina. Njeno dete rođeno je sa Daunovim sindromom, zbog čega se Leticija nakratko povukla iz javnosti.

On je sada napunio 19 godina, a glumica koja na Instagramu često objavljuje slike sa njim čestitala mu je rođendan i na društvenim mrežama: "Ljubav... Toliko sam ponosna na tebe. Nastaviću da te činim srećnim“, napisala je čuvena Esmeralda koja je teško podnela kada je prvi put čula dijagnozu koju ima njen sin, a posebno jer je njen muž već imao dvoje dece.

1 / 6 Foto: Pritnscreen

"To je značilo da sam ja kriva. On već ima dvoje zdrave i prave dece, a ja sam mu rodila bolesno dete. Ipak, nisam znala šta sam to radila pogrešno. Nisam pila, nisam pušila tokom trudnoće, nisam se mnogo nervirala. Šta sam učinila pogrešno da naštetim sopstvenom detetu?", ispričala je svojevremeno Leticija koja sada sina smatra svojim najvećim bogatsvom.

"Nikada se nisam pitala 'zašto ja'. Blagoslovena sam što imam ovakvo dete. Želela sam da se ostvarim kao majka i kada se ukazala prilika dobila sam sina sa Daunovim sindromom. On je najvredniji dragulj koji imam u životu", rekla je glumica koja nije mnogo promenila iako je od prikazivanja popularne serije prošlo dve decenije.

Pogledajte kako je glumica iz Kenije očarala svojim glasom:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

(Espreso/ Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.