PREVARILA MUŽA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM PRE SVADBE: Muž saznao nakon 10 GODINA, a onda je usledilo nešto NEOČEKIVANO
Mlada plače, Foto: PrintScreen/ YouTube/ tlc uk

ispovest

PREVARILA MUŽA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM PRE SVADBE: Muž saznao nakon 10 GODINA, a onda je usledilo nešto NEOČEKIVANO

Dosta je popila, a dok se vraćala iz wc-a naletela je na nepoznatog muškarca sa kojim je počela da čavrlja

Objavljeno:

Književnica iz Amerike Evanđelina Grejs skrivala je od partnera tajnu čitavu deceniju, a onda je usledio neverovatan preokret.

Evanđelina Grejs, spisateljica iz Amerike, bila je veoma zaljubljena u sada već bivšeg muža Džejdana. Međutim, kada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, ona nije bila spremna da se skrasi i posveti se porodičnom životu.

Umesto da nešto kaže, ona je išla linijom manjeg otpora i uradila je nešto katastrofalno – imala je se*s sa drugim muškarcem u wc-u jednog bara, samo nekoliko dana pred sopstveno venčanje i to na svojoj devojačkoj večeri!

Mlada
Mladafoto: Profimedia

"Iako sam ga stvarno volela, užasna mi je bila pomisao na to da treba da budemo vezani zauvek jedno uz drugo, pa je iz toga očigledno proizašla moja želja za prevarom, kao vrlo nezreo potez", priznaje Evanđelina.

Seća se kako je tokom njene devojačke večeri bila besna, zato što je bila sve svesnija šta za nekoliko dana treba da usledi. Dosta je popila, a dok se vraćala iz wc-a naletela je na nepoznatog muškarca sa kojim je počela da čavrlja, a ubrzo su se našli u wc-u i imali intimni odnos koji ona opisuje kao "razuzadan i bezdušan".

Odlučila je da ceo događaj prećuti i da se pravi kako se ništa nije desilo, tako da je venčanje i dalje bilo u planu, a ona nikome nije rekla šta se dogodilo, piše Dejli Mejl.

"Tokom čitave ceremonije mi je bilo muka, osećala sam užasan stid, a najviše kada sam ga gledala kako je srećan i ponosan. Prosto nisam mogla da mu slomim srce. Nakon našeg prvog poljupca sam zaplakala, ali ne od sreće, iako sam njemu rekla da je to bio razlog", objašnjava.

Mladenci
Mladencifoto: Profimedia

Evanđelina je godinama čuvala ovu tajnu, sve dok njena prijateljica Nina nije primetila da je ona sve više i više nesrećna, pa ju je prisilila da joj se poveri i Evanđelina joj je priznala šta je već godinama muči.

Prijateljica je bila jako razočarana i rekla joj je da ne sme više da manipuliše Džejdanom i da, ukoliko Evanđelina nema hrabrosti, onda će ona morati da mu kaže istinu. Tako je i bilo,

Bivši suprug nakon prvobitnog šoka poneo se kao pravi džentlmen, bez ružne reči je samo podneo zahtev za razvod braka i zamolio da izađe iz njegovog života, koji mu je srušila u sekundi.

"Mislila sam da ga štitim time što mu ništa nisam rekla, a onda sam shvatila da sam mu prećutkivanjem uskratila pravo da izabere da li želi da bude sa mnom i pored toga što sam uradila ili ne", zaključuje Evanđelina.

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.