DEČKO JE PREVARIO SA MAĆEHOM, A ZBOG TOG PRIZORA JE DUGO IŠLA NA PSIHO TERAPIJU: "Bila mi je kao MAJKA"
Uplakana žena, Foto: Profimedia

ispovest devojke

DEČKO JE PREVARIO SA MAĆEHOM, A ZBOG TOG PRIZORA JE DUGO IŠLA NA PSIHO TERAPIJU: "Bila mi je kao MAJKA"

Njegova odeća je bila svuda na podu

Objavljeno:

Zvezda britanskog rijalitija "Married at First Sight" Džes O'Konor ispričala je na TikToku kako je jedne noći uhvatila svog bivšeg dečka sa maćehom, a njena priča je prikupila više od 1,6 miliona pregleda.

„Tada smo on i ja bili zajedno četiri godine, a moja maćeha je živela sa mnom 25 godina, dakle prilično dugo“, rekla je ona. I što je najgore, odlično smo se slagale, bila je kao moja mama“.

Seks, Prevara, Afera, Razvod
foto: Profimedia

Zatim je, kaže, ušla u trpezariju, gde je na stolu videla dve prazne čaše za šampanjac i dva mobilna telefona. "Osim toga, njegova odeća je bila na podu", kaže O'Konor. „Potom je pokušao na brzinu da se obuče, a u žurbi je slučajno obukao pogrešne gaćice; pa je bukvalno bio u čipkanim gaćicama moje maćehe...” Kaže da je bila izbezumljena i u šoku u tom trenutku počela da vrišti, toliko glasno da je probudila oca i maćehu koji su već bili u krevetu. Žena je pokušala, dodaje, da sve demantuje, rekavši da joj je dečko sigurno slučajno uzeo gaćice iz korpe za veš, ali je već bilo previše dokaza da bi neko u to poverovao. Nakon toga, O'Konor je napustila svog dečka, a njen otac svoju dugogodišnju suprugu. Morala sam posle toga dugo da idem na psihološku terapiju, taj događaj mi je uništio mentalno zdravlje“, priznaje ona. „Čak sam snimila i oproštajnu poruku na mobilni telefon, ali sam se srećom oporavila. Međutim, od tada sam pet godina sama“. „Ne mogu ni da zamislim šta ste osećali tada i kako se osećate sada. Ne trebaju ti takvi ljudi u životu, drago mi je da više nemaš ništa sa njima“, napisao je jedan korisnik, a prenosi NY Post.

(Espreso/NajŽena/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.