NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO IMA GODINA: Manekenka izgleda kao DEVOJČICA, a istina će vas ŠOKIRATI (FOTO)
Manekenka Risa Hirako, Foto: Printscreen/Instagram/risa_hirako

NEVEROVATNO

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO IMA GODINA: Manekenka izgleda kao DEVOJČICA, a istina će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Ona je poklonica organske hrane, kao i kozmetike, ali i redovnog vežbanja. Kada je ishrana u pitanju, kaže da voli i poširana jaja na tostu, uz dodatak šake spanaća i plodova mora

Objavljeno:

Japanska manekenka, Risa Hirako postala je prava senzacija na društvenim mrežama. Deluje kao devojčica od 15 godina, pa niko nije mogao da poveruje kada je otrkiveno koliko zapravo ima! Ima lep ten i lice bez bora, figuru devojke, pa kaže da se ljudi šokiraju kada čuju koliko je stara, i da niko nije pogodio pravu brojku.

Risa zapravo ima 51 godinu! A kako postiže da izgleda nekoliko decenija mlađe, ona kaže:

- Jedna od mojih omiljenih namirnica je smuti od bademovog mleka, putera od badema, meda i banane.

Ona je poklonica organske hrane, kao i kozmetike, ali i redovnog vežbanja. Kada je ishrana u pitanju, kaže da voli i poširana jaja na tostu, uz dodatak šake spanaća i plodova mora. Uglavnom pazi da jede zdravo, ali ponekad priznaje da 'malo greši', pa ume da posegne za poslasticama, poput pudinga od čokolade sa sladoledom.

Japanke su poznate po temeljnoj nezi kože i kose, pa su mnogi japanski brendovi napravljeni po posebnoj tehnologiji, jedni od najcenjenijih. Risa kaže da posebnu pažnju pridaje zaštiti od sunca:

- Za sebe mogu reći da sam religiozna po pitanju nanošenja zaštitinih faktora, i izbegavanja preteranog izlaganja suncu. Takođe, često nosim i šešir kao zaštitu- dodala je.

Ovo su njeni saveti za mladoliki izgled:

- Uživajte u organskoj ishrani s puno lisnatog zelenog povrća, puno proteina i ne previše ugljenih hidrata. - Dajte prednost zdravim masnoćama poput ekstra devičanskog maslinovog ulja i avokada. - Pijte puno vode. - Pijte smutije koji se sastoje od voća i organskog meda s bademovim mlekom. - Redovno nanosite kremu za sunčanje i izbegavajte preterano izlaganje suncu. - Ostanite aktivni putujući, hodajući i plivajući. - Koristite organske kozmetičke proizvode i soli za kupanje. - Održavajte kožu hidriranom tokom svih 24 sata u danu. - Menjajte frizuru i boju kose često i ošišajte se tako da imate šiške, izgledaćete puno mlađe.

(Espreso/Magazin.Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.