SKANDAL! PRINC HARI PREVARIO MEGAN MARKL! Zbog OVE MANEKENKE zaboravio na glumicu, nije mogao da joj ODOLI! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: EPA / NEIL HALL

ŠOOOK

SKANDAL! PRINC HARI PREVARIO MEGAN MARKL! Zbog OVE MANEKENKE zaboravio na glumicu, nije mogao da joj ODOLI! (FOTO)

U knjizi koju je napisala Angela Levin navodi se da je princ Hari imao avanturu sa jednom manekenkom koja je radila za poznati brend Barberi

Objavljeno:

Princ Hari i Megan Markl često su glavna tema medija, kako zbog skandala koji ih prate i lošeg odnosa sa kraljevskom porodicom, tako i zbog njihove burne prošlosti koja ne prestaje da ih prati. Jedna takva, ponovo je našla način da ispliva na svetlost dana.

U knjizi koju je napisala Angela Levin navodi se da je princ Hari imao avanturu sa jednom manekenkom koja je radila za poznati brend Barberi.

U pitanju je bila devojka pod imenom Sara En Meklin koju je princ upoznao na jednoj privatnoj zabavi. Kako navode strani mediji, u to vreme princ Hari i Megan Markl su već bili u vezi.

Kratkotrajna romansa dogodila se neposredno nakon što je Hari upoznao Megan, koju je oženio pre četiri godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vinzdor u Velikoj Britaniji.

1 / 4 Foto: EPA / KIM LUDBROOK

- Na samom početku veze sa Megan Markl princ Hari je izašao na sastanak sa manekenkom Sarom En Meklin - napisala je Levinova.

Ona navodi da su se oni upoznali na jednoj privatnoj zabavi, a onda su razmenili brojeve telefona nakon čega ju je princ zasuo porukama.

- Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem - navodi se u knjizi.

U to vreme postojala je sumnja da li je Megan raskinula sa svojim dečkom s kojim je bila u vezi dve godine.

Nakon toga Hari i Megan nastavljaju svoju vezu, a Sara je krenula da gradi karijeru velikog modela i nutricioniste. I dok Megan i Hari sada imaju porodicu, Sara je postala vrlo poznata na društvenim mrežama.

Hari i Megan su zajedno prošli mnogo toga, a ona je nedavno za strane medije otkrila da ju je muž spasao kada joj je bilo najteže.

- Kada sam se osećala veoma loše muž mi je pronašao terapeuta od poverenja. Ubrzo sam krenula na terapije, koje su mi pomogle da se osećam bolje - ispričala je Megan.

(Espreso/Marca)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.